Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Saturday, April 13, 2013

Terkini

Dah lama betul aku tak update blog macam zaman muda remaja dulu. Terlalu banyak perkara yang dah berubah bila aku ngadap balik dunia maya ni. Kecewa dan hampa bila usha balik blog blog feveret untuk santapan minda ada yg gagal d kesan.

Kenapa berhenti menulis woi?

Banyak benda aku nk cerita tapi tak tahu nak mula dari mana. Sekarang ni tgh tunggu bini aku interview. Bapak la bosan dia punya lama tu boleh berkematu bontot tunggu.

Ya aku sudah berbini dan baru aku faham perasaan bapak aku bila mana sang isteri start membebel bebel kalau kita ada buat mistake atau terlupa sesuatu..

Rasa comel je tgok mulut dia ngomel2 bebel2..pastu kene cium haa diam kau..

Tapi serius kena bebel memang tak best -_-"

Ok dah tau nak tulis amende..nanti aku update pasal honeymoon kitorang kat bali.

Aku akan share tips2 hebat..jangan salah faham bukan tips2 hebat d ranjang..haha

Tips cara macam mana nak rancang agar percutian korang ke Bali dengan hanya bajet rendah tapi apa yang korang dapat tu berbalo baloi..haa ada faham?

kalau malas nak pikir guna agent je la tapi rugi macam patut korang just spent 1000 tapi korang kena bayar 2000..ini contoh je aku nak bagi korang gambaran kerugian. Bayar agent memang secure sebab tak payah pikir pape tapi bagi aku yang amat mementingkan setiap sen keluar dan masuk (baca:kedekut) adalah merupakan satu kerugian beb.



nanti dulu jangan teruja sangat. sebab ni pun aku tak tahu entah bila lagi la aku rajin nak update.. hehehe


adios amigos




2 comments:

bukankosong said...

ada yg berhenti kerana bosan

pahamla awal2 dulu

apepun yg penting, plahan2 update

Ecah Mashuri said...
This comment has been removed by the author.