Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Thursday, July 5, 2012

nuffnang jilaka

nuffnang ni sikit lagi aku dah nak cash out bleh plak kau mem block aku dari meng open kau..ape kejadahnya semua ini? dah seminggu lebih ni woi.. pang nak?


3 comments:

PinQib said...

dia x nak ko cashout la tuuu

PinQib said...

dia x nak ko cashout la tuuu

ghost writer said...

cash out jer kau terus OUT dari Nuff. aku pun nak buat macam tuh jap lagi. bosan.