Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Friday, July 16, 2010

MANGKUK punya MANGKUK tandas


Mangkuk tandas, nama yang tidak asing lagi kepada penggemar2 tandas, salah satu hobi aku adalah berak..korang pon sama kan? sape yg tak mengaku tu mmg hipokrit..kalau korang tak suka apesal lepas berak korang cakap "ahh..lega nya" pastu muka terpancar sinar kegembiraan berseri2..kan? kan? tak payah la nak kencing aku....yang awek2 tu tak payah la nak cntrol2 ayu..kalau nak berak tu lepaskan lah ia dengan sesungguhnya, tak payah nak cover2..asal bunyi "plup" je, taik jatuh tepat ke dalam lobang jamban..mula la takut orang dengar pastu taknak keluar dari jamban tu..Get out!!..keluar je dengan muka bangganya. Tahi aku besar!! aku sihat!! yess!!..jerit je kat muka orang yang tengok2 ko tu..biar diorang kagum..hahahaha

Ekceli aku nak share satu citer berkaitan dengan Mangkuk tandas, yang pasal berak tu saje nak bagi korang berkobar2 dengan semangat keberakan..hehe..

aku terjumpa satu kisah yang amat menyeramkan pasal Mangkuk tandas ni..percaya atau tidak Mangkuk tandas bleh mengakibatkan kecederaan yang amat serius kepada si tukang berak..kalau korang tak percaya sila lihat pada gambar yang aku lampirkan..zasss




Sape2 nak muntah sila muntah dengan riang nya sekarang....Hah tu la degil nk tgok gak, aku da warning awal2....(ucapan d tujukan khas kepada hati2 yg tak cukup kering tmasuk la aku skali..hahaha) aku tengok 20 saat je..tak sanggup aku tatap lama2.. Giler daging terkoyak agak dalam gak tu..camne la rupa bontot awek nih lepas operation..da kurang mungil dan mengancam la....

Ni kes awek berak mencangkung kat tandas duduk....

kalau nak tau lebih lanjut pasal awek bontot terbelah ni korang bleh usha

--> LINK NI

tak pon korang google je Mangkuk tandas mesti jumpa punya..

hehe...

38 comments:

Khairunnisa' said...

Wah, besarnya 'luka' dia. Terkoyak besar. Thing is, macam mana boleh jadi sebesar macam tu? Tersumbat dalam lubang tu ya?...

Patutlah dalam Islam digalakkan umatnya mencangkung =)

hiro said...

napa ne wei..eksiden ka?

xazryx said...

uik .camne leh terkoyak ?pelik gak aku .

Miss ... said...

x sanggup nk tgk issskk ko nih huhu

Aujinz said...

owh..

ini sebab awek nie mencangkung atas jamban duduk,

untuk info korang, mangkuk tandas di buat dari porcelain.

bila pecah ia boleh menjadi sangat tajam..
kes yang sama terjadi pada seorang budak lelaki yang kakinya kena hempap dengan sinki porcelain yang pecah baru baru ini. Sedihnya, budak tue tak dapat di selamatkan.

so hati hati laa bila duduk atas porcelain.

Aku duduk ngan sopan santun..

Lya Colours said...

arghhhhhhhhhhhhhhhh menyesal aku scroll smpi abis entry !!

PinQib said...

huhu.. ok .. im tough.. ada sikit seram distu.. tp x loya pun.. hehe.. test me more
Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Salah bontot ke selipar?


The reveal of BVLgarigirl

y@n@ M!B said...

aku tgk byk kali..oh hati aku mmg kering kejap..haha...aku try bygkan cane dia jatoh smpi bley koyak truk cemtu...ish musykil²...

mesti kualiti tandas tu tak bagos smpi buleh pecah..xpun dia berat...tettt~

p/s aku lg suka tandas duduk dari cangkung...lalalala~

echah mashuri said...

erkkkkkkkkk.......takutnye tgk luka tuhh

FatinZol said...

mesti seksi woh montot awek ni lepas ni..seksi + brutal...

Cik SHiNJU said...

eeeuuuuuu....
x sggup nak tgk lelama...
mencangkung atas mgkuk tandas smbil pkai heels kot...tu yg tergelincir...kesian dia kan...

LiNda said...

laaa.. tah hapa2 jek kaann ...

dia mencangkung ke bersila atas mngkuk tandas ?

Moral cite .. berhati2 ketika meneran !

DuniakuAbstrak said...

nisa- awek tu mencangkung kat tandas duduk, maybe tergelincir pastu tandas tu pecah..hmm

hiro- baca komen aujinz, dia da jwb kan bg pihak aku..tq aujinz..hehe

Lya- hahaha nasi da jd bubur myesal pon tak bguna lg..ngeh3

pink- syabas2..ko mmg tough..ade six pack tak perut ko?

yana- hati ko mmg kering sbb ko slalu jemur kat ampaian kan? ade ke tandas duduk..tak feel lagsung kalau nak teran..hahaha

echah- aku pon ngeri...heh

FatinZol- montot ko lg seksi kot..hahaha

Cik SHiNJU- pkai heels masa berak? camne ko tau? ko skodeng dia ke msa berak? apesal tak ajak?!~

LiNda- ntah la sis, benda da nk jadi..kalau dia duduk bersimpuh atas mangkuk tandas pon possible gak eksiden brlaku..pape pon sis mmg hot..hahaha

Cik Akma said...

eeee nak tgk pon x sngguppp dennnn hahaa

J. Love said...

ah cilake! ape ke punye cari pasal perempuan ni.

kan lagi senang duduk je atas toilet seat tu. amik la tissue letak kat toilet seat. boleh gak bace bace buku time berak.

apedaaa. sendiri cari nahas.

Hana Ayra said...

eeiii.. teruknye...

DuniakuAbstrak said...

Cik Akma - eden pon samo..haha

J. Love - haha lepas ni awek tu da tak buat lagi la..dia serik da tu..hahaha

Hana Ayra - tahu takpe..sgt teruk tuuu...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

takde hal la setakat luka camtu.hahaha.aku tgk siap makan nasi lagi

DuniakuAbstrak said...

Fakhrurazi - Gila kental ko nih.. rilex je..penah mkn nasi sambil daging ko tkoyak mcm tu ke?..hahaha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

itu punggung kah?

wah..lepas pulih, mesti nmpak ganas pasal ade parut.

syahira ariff said...

lawak betul intro tu
kasi org berkobar2 jer nk baca sampai habis tau
tp bila tgk gambar kt bawah tu terus termuntah
dasat betul penangan mangkuk tndas
+___________+

kk said...

serious aku pegi tutup screen guna tangan.aku ngeri!!!

DuniakuAbstrak said...

kamen - ya, itu sebuah punggung, mmg bakal ganas punggung awek tuh, hardcore pon kalah.

syahira ariff - mmg dasat, mangkuk tandas boleh membawa maut, berhati2 d jalan raya..

kk - apesal tak shutdown pc terus?

@yuE said...

dah sapa suruh tandas duduk ko pegi cangkung...mmg nahas la...


jap aku berak tak bunyik plup pon haaaa...baik sikit...haha

DuniakuAbstrak said...

@yuE - jap, bukan ke ko slalu cangkung kat tandas duduk?.. banyak pasal ko aku tau kan? hebat tak aku?

kema said...

pernah tgk gmbo tuh dlm emel..sgt ngeri..so pas neh agak2 nk tkucir tuh kalo xsnggup gune tndas duduk, carik la tndas cngkung..kalo xjumpe gak tahan jer lah..kalo xtahan pndai2 la alas guna tisu o plastik..huhu~

DuniakuAbstrak said...

kema - dari tak sanggup baik sanggupkan..demi keselamatan punggung..nak berak pon susah kan? haish..

frwls said...

siot...cuak gua.......adouhhh

DuniakuAbstrak said...

frwls - haha tak rockers la cuak2.

Razman said...

sikit je ni..

DuniakuAbstrak said...

man- ye la tu sikit.. ingat cool ke ckp mcm tu..

Yaya said...

huisss..ngeri betul...nasib la rumah tak ada tandas duduk...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

aku lupe nk tye...agak2 urat kentot die putus x???

broken_nigina said...

pitty her.

Berd said...

gambar ni agak bodoh. kenapa tak tunjuk saja kemaluan dia. lagi mengayat hati.

DuniakuAbstrak said...

Yaya - fuh nasib baik kan? so slamat mencangkung k?

kamen - haha yg ko prihatin sgt pasal urat kentot dia ni apesal??

broken_nigina - yup, kesian dia..

Berd - giler la..kalo aku tnjuk kemaluan dia takut nnt ko sangap plak..tak bleh la.haish..

john bert said...

alaaa..ruginya tak nampak pepet...kecewa betul...

DuniakuAbstrak said...

john bert - kalau nak tgok pepet aku cadangkan ko gi blog Hiro la..ada mcm2 jenis pepet kat situ..pilih je