Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Thursday, July 29, 2010

Kentut itu seni (--")

Sedang melakukan perbincangan ilmiah dengan pensyarah, tetiba terkentut, bunyi tak sempat nak cover, bntot tak cukup kemut, bau dah la pekat..kalau korang dlm situasi mcm ni jgn risau dan panik..aku share tips2 bkesan untuk korang tangani masalah perkentutan nih..



Antara Cara dan respon terbaik sekiranya korang terkentut dan menghasilkan bau yang sangat pekat macam haram di hadapan pensyarah

Cakap kat pensyarah tersebut

1. "Ini adalah contoh bau kentut terbaik antara kentut2 saya, saje nak share dengan encik..sharing kan caring"

2. "kentut itu seni, rasailah keindahan lukisan kentut bukan dengan hidung tapi dengan hati"

3. "Lega kan kalau kita kentut dengan ikhlas? encik patut cuba, terasa nikmat yang tak dpt gambarkan dengan kata2"

4. "Jangan kerana kentut saya ini, hubungan kita terputus..encik anggap lah ini sebagai satu cabaran, harap encik tabah"

5. "Agak2 la encik kalau nak kentut pon!! dah la saya balik dulu!! (cepat2 lari)


Apa yg penting semasa korang meluahkan kata2 dan memberi respon tu muka kena konfiden, muka kena yakin, tonjolkan karisma korang...

good luck! =)



p/s tips2 d atas juga berguna utk d aplikasikan kepada sesiapa sahaja d mana2 dan pada bila2 masa....tara hal la.

13 comments:

Lya Colours said...

hahaha sengal !!!

ape yg penting, mau konpiden !!

I n n z said...

wakakaka.
mahu kene bahan dgn lecturer sepanjang zaman.

J. Love said...

ok jap gua bawak orang sekampung untuk kentut direct kat lu.

john bert said...

bagaimana pula jika kentut tersebut disertai dengan cirit?

anisizatyA.J said...

Hahaha I think if it were me, I dah take a gun and shoot it to my head or tukar uni terus. Hahhaha

Berd said...

kentut gua lain dari yang lain. bau dia sikit pun tak ada orang boleh detect.

hiro said...

semua jenis itu ada art..jgn gelakan art..tak sopan.

DuniakuAbstrak said...

Lya kaler - yes, muka kena konpiden walau bau pekat mcm mana sekalipon.

I n n z - tak, lectrer tu akan respek sbb kita apply softskill kita.

J. Lap - ok2, kejap nak cari topeng penapis udara...

john - itu kentut cool, muka pon kena cool

anisizatyA.J - jgn kerana kentut ko bunuh diri, kentut itu indah, nikmati ia dengan rela hati.

Berd - haha aja aku nak kentut mcm tu bleh?

hiro - ko kentut pon mesti dgn gaya sopan kan?

-li.zue- said...

maka kau, ayul..
aku tauliahkan sebagai dewa kentut!!











HAHAHA.

DuniakuAbstrak said...

-li.zue- yeay!!! tq guru li.zue sifu tertinggi super Dewa kentut!!

nas said...

hahahahhaha..kentut pon berseni???? wa...hebat..
hahahhahaa..aku benci orang kentut senyap2 tapi bau cam longkang+bangkai tikus..hahahaha

jom bace entri terbaru nas klik:

gadis sembang lucah dalam facebook

kema said...

hahahahahaha~...*ketawa guling-guling*

DuniakuAbstrak said...

nas - aku slalu kentut camtu..oohh..aku d benci..

kema - slamat praktik kan taktik2 d atas