Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Wednesday, July 7, 2010

Komen aku kena culik

Semalam ade berbelas ribu komen aku da approve, tup tup ari ni aku tgok ade dua tiga ketul komen je..kemusykilan mula melanda diri ini..

aku bukak dashboard blogger. tengok ada komen lagi berbelas ribu, aku approve lagi pastu aku bukak blog aku tgok komen tu tak muncul pon..haish..hangin2...tension aku..rasa macam nak makan kfc satu bucket utk redakan keadaan..mana tau lepas aku makan kfc satu bucket tu komen muncul dengan gembiranya..

apesal hah? ade sape2 ada jawapannya?
kepada sesape yang dah mengomen kat blog aku tapi komen dia tak muncul2..jangan bersedih dan jangan melakukan perkara2 yang boleh membahayakan diri sendiri, blogger tgh sewel nih..mari kita sama2 belasah blogger untuk beliau kembali ceria....



13 comments:

I n n z said...

blogger sengal .
mls aku nak layan .
neyh kali ke bape tah .

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

lorh...ramai upenye yang ade masalah yang macam ni upenye..hengat kan sye je..huhu..mungkin die jadik sengal pasal ramai sangat yang dok tukar2 template kut..

nabilah_2908 said...

blogspot dtg bulan semalam..sbb tu emosi tak betul..hehe..semua pengguna blogspot alami masalah yg sama... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CARTOON & ME

Khairunnisa' said...

Tahu tapa. Actually, sekejap boleh sekejap tak. Pelik kan? Mari kita belasah blogspot sama-sama *gets ready with axes and samurai*

(okay never mind with the last part, isn't funny even I tried to be haha)

Mama Yuki said...

hehe...comel la katun tuh...

Syed Fauzi said...

Sabar-sabar =)

Liliyuli said...

hahaha..suka itu lukisan..

Dhada Yahaya said...

Blog sy pun ada mslh yg sama ..

nas said...

hahahhaha...
comel sangt lukisan tue..
try gne mouse jerk ker???
eheheh..xper..skunk da ok dah....:)

DuniakuAbstrak said...

I n n z - sengal ubi betul blogger nih

cik aidacomei - jadi sengal sebab demam panas mungkin

nabilah - datang bulan? blogspot ni pompuan ke? haha

Khairunnisa - hahaha...ok!!..aku nak kapak!

Mama Yuki - comel mcm mama yuki

Syed Fauzi - ok2..cuba bsabar =)

Liliyuli - suka liliyuli jugak..

Dhada Yahaya -kita serupa..

nas - guna mouse je la..tu je yg tmampu..=)

Aujinz said...

erk..

aku tak perasan pun mase nie..
wakakakka...

nampak sangat tak amik pot..

DuniakuAbstrak said...

Aujinz - ko mmg, aku saspek ko terlalu fokus terhadap masa depan ko sbb tu tak perasan..haha

lily_lolypop said...

hukhuk. kali ni pic tuh sy konpius sket.
xpelah..mgkin otk lembap setelah setel finale.
jgn jeles.. dh habis finale dhh