Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Saturday, July 3, 2010

Riwayat seorang blogger


















Pesanan dari kementerian kesihatan- berblog secara sihat, sambil berblog makan makanan seimbang dan jangan lupa bersukan serta jangan nakal2 tau, cubit nanti......

hahahahahahaha

21 comments:

shafiq said...

haha. terbaiik la !


My Latest Entry : Ikan Kap Bermuka Manusia

HUDA said...

adoi! meletup

kaki ngan tangan je tak kembang
hahahaha

-telordibasuh- said...

hahah..aku harap ko xcam tu la ayol hahaha...

Dyna Yvonne said...

ahahaha...
kewl larh~
ngee~


>_<

Linglung said...

haha..tak mungkin ini kan terjadi kepada gua..haha

eyra said...

mantap !!!! hehehe

DuniakuAbstrak said...

shafiq - yeah..terbaik dari ladang..

HUDA - kaki dgn tangan katon tu takde daging..hahaha

-telordibasuh- jgn risau, aku masih terkawal lagi..hehe

Dyna Yvonne - berminat nak letup camtu ke? =)

Linglung -anda pasti ke? hahaha

eyra- yeah!!..jangan sentap sudah..

can ili be akmal? said...

semalam tak sempat nak comment kat tempat ayul tgk2 ayul comment lak kat tempat ili.smlm smpat baca kat blog ayul dengan adik.ili asyik gelak ja.the jokes dlm blog ayul cm lawak happy tree.ganas!haha

ili pon taknak asyik dpn computer dan lupa nak senam2.dah jd gemuk susah lak nak kuruskan.

Khairunnisa' said...

You're so mean, buat stick man macam tu...

tujuhhariseminggu said...

takot... <--- terus wat sit up tepi lappy.. :p

Wawa said...

menakutkannnnn... hahaha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

asal aku x mcm tu
mkn byk da
tdo lama da
ngdap blog, lama da

tp x cm tu pun

haha

fndrocka said...

aku dari dulu nak gemuk tapi tak gemuk2...

harap dengan blogging dapat membantu!

Perhitungan Si Kacak dan Wanita Gorjes

y@n@ M!B said...

ni nasihat utk diri sendiri kah??muehehe~ =p

DuniakuAbstrak said...

can ili be akmal? - ramai tak sedar obses berbloging bleh menggemukkan hehe..

Khairunnisa' - huhu sorry.. terpaksa buat utk menyedarkan masyarakat sekeliling.. =)

tujuhhariseminggu - hahaha gi joging terus la..

Wawa - isy..takut ke gembira ni? apesal ketawa? hehe

kamen - sebab ko bukan manusia biasa..ko kan superhero manusia belalang si kamen rider, lupakah anda? hahahahaha

fndrocka - haha ngok la ko nih..

Yana- haha camne ko tau nih? isy malu la..

yanie said...

betul ke makin gemok? ke makin kurus sebab xnampak pon dia makan. hahaha

DuniakuAbstrak said...

Part dia makan aku da skip..aku malas lukis banyak2..hahaha

Aujinz said...

oii..

ganas..wakakakaka

DuniakuAbstrak said...

Aujinz - bagi ko cuak sket..biar rajin bsenam..hahaha

paan sabri said...

betul sgt la tu.. tapi last2 tu tipu.. kui kui kui

john bert said...

sejak blogging aku makin kurus sbb lupa makan.