Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Tuesday, July 13, 2010

Tlg bagi aku ubat

sape ade ubat utk penyakit aku nih? kalo bleh libas la paip getah sebarang dua..mana tau bleh sembuh..penyakit yg menyerang aku nih degil tahap gaban...

nk mandi MALAS
nk mkn MALAS
nk berak pon MALAS
nk tido pon RAJIN..eh ni rajin plak?
nk update blog MALAS
nk blaja lg la MALAS

sape2 volunteer tolong rotan aku bleh? mana tau bleh betuka jadi super rajin..rotan kuat2 sikit..bagi merah menyala kat punggung mungil aku tu (aku check kat cermin mmg mungil dowh)..




23 comments:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Macam best jer main libas-libas dekat punggung.Keh..Keh

Lya Colours said...

meh aku libas dgn ekor pari nak?
haaa bukan merah lagi montot mungil kau tuh, terus hitam tau
haaaa ade berani?
kalo berani, sila hubungi 13001301500000
hahaha

She is f.A.z.A said...

nak join gak laa malas2 nie hahahha

Zulfahmi Abidin said...

ooo.ko malas yer..takpe..aku sumpah ko jadi tonggas.hehe.kompom ko duduk diam2.lols

Entry terbaru Fahmie:
¶ Gambar Itu Haram
¶ Start Sharing Not Selling
¶ Skaters Bila Dah Bosan

Umie Nadhirah said...

Mesti perut kau boroi skang ni kan?

DuniakuAbstrak said...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin - best weyh...cepat libass!!

Lya Colours - nak! nak! nak! biar hitam janji puas..hahaha..weh ko tipu aku kan da byk kali aku call takde pon..

She is f.A.z.A - yezza..jom join ramai2...mari kita hancurkan masa depan kita..hahaha

Zulfahmi Abidin - sumpah la aku jadi keta BMW ke HONDA CIVIC ke baru la stim

Umie Nadhirah - Bukan sahaja boroi malah barai lagi..mahu usap?

Pelatt said...

lu kalau men bontot tak malas plak

yusuf mujahidin ™ said...

salam bro..

hahaha..tk bleh blah puji punggung sendiri..
kehkehkeh~


eh, mungil tu hape? seyes aku tktahu

kk said...

mak aih semua kau malas?haha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

pakai cemeti cm dlm redtube yg type hardcore tu blh??hahaha

Eciz said...

aku lembut je. libas guna kayu balak. ala sikit je kesan dia. paling tak pun ko tade bontot terus. KAHKAHKAH

Eza Rashid said...

hehhehe,,,,sy yg pling volenteer nk tolong sebat,,,,pki rotan saiz pe nk????hik3,,,,kat sni tggalkn jejak tuk djejaki,,

geLaSkaCa said...

haha..

nak libas gne pe?
kipas lipas?
hahaha..

DuniakuAbstrak said...

Pelatt - damn, camne ko tau nih? mesti slalu skodeng aku kan? hahaha

yusuf mujahidin - slm geng, ah ko wat2 inesen plak, bukan ke ko yg aja aku bab2 mungil nih..haha

kk - aku kan peMALAS..cuba jadi peRAJIN..wish me luck! =)

kamen - cemeti? peh stailo beb..hahaha..pukul bontot aku belah kiri dulu, baru afdal..

Eciz- gila kuat ko bleh cabut pokok balak, nak guna khidmat ko tlg cabut pokok rambutan blakang rumah aku bleh? hahaha

Eza Rashid - saiz ape pon tak kisah ikut cita rasa ko la..lagi besar lagi best..

geLaSkaCa - erk? ade ke kipas lipas? nak gak try..hahaha

Miss ... said...

erk masalah tu hehe..ko kena gak lawan weh hehe

Khairunnisa' said...

Haha, kena rotan diri sendiri dulu sebelum rotan orang lain. Am lazy too~

hiro said...

bro,sempat lg berubah, orang malas untuk makwe suka makan buah pulasan..keh2.

PinQib said...

malas. em.. senang jer.. ko cakap kat diri ko.. malas ngn rajin mana lawa.. ehh..
ak pun x paham


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Salah bontot ke selipar?


The reveal of BVLgarigirl

DuniakuAbstrak said...

Miss - yeah..eden torai fight..=)

Khairunnisa - ok2..ko rotan aku dulu pastu aku rotan ko plak..haha

hiro - ape yg ko cuba sampaikan ni hiro? serius aku tak paham..haha

PinQib - aku da ckp da kat diri aku..diri aku kem slm kat ko..kemenda la aku mrepek ni?

@yuE said...

pebarang rotan wehh...hehe


meh rasa penumbuk sulung aku...=p

DuniakuAbstrak said...

@yuE - ko nak bagi penumbuk sulung ko kat punggung aku? tima kasih, aku rasa sungguh terharu..

Yatre Hayati said...

aku pun malas nak buat apa-apa lagikan nak tolong carik ubat..heeee

DuniakuAbstrak said...

Yatre Hayati - jom tubuh kan kelab malas..ko jadi presiden