Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Saturday, July 3, 2010

Sarung Bantal special




Aku takde idea nak tulis ape..so aku jadikan bantal member aku sebagai mangsa untuk entry aku kali ni

ni bantal member aku, bantal ni special sebab menggunakan sarung yang luar daripada kebiasaan iaitu baju t-shirt..
kedekut
jimat betul dia kan?..tak payah beli sarung bantal..

gambar ni aku amik secara curi2, lama gak aku tunggu nak snap gambar..tapi line asyik tak clear je..haha

masak aku klau dia tau..

hahahaha

17 comments:

-telordibasuh- said...

hahaa..ni bntal sape ayul..adekah aku kenal budak2 MFI lagi?hahaha

Dyna Yvonne said...

hahaha...baguss~
tiba2 aku pon dapat idea nk wat gini..
jimat..xyah mintak duit kt mak aku nk bli sarung bantal baru...hahaha
terbaek owh...

>_<












hye ayul~
^_*

bellar0ssa said...

ala lukislah lagi..huhu. aku suka baca blog ada kartun2 kreatip ni.hehe

teringat plak blog zack zuhairi.sampai leh buat aku nangis.huhu

tujuhhariseminggu said...

perghh... sungguh bernas, kira kalo da tdo atas baju tu, confirm x kedut2 kan.. so esok leh terus pakai, x yah sterika.. bijak bijak.. :p

Dhada Yahaya said...

Betui2 jimat ni ;P

AkU said...

asal aku ghase mcm lucah je pic tuh.....??

Liliyuli said...

kihkihkih...ada juga orang mcm tu ek?

gabanMorka said...

bantal busuk+baju busuk

DuniakuAbstrak said...

-telordibasuh- mana bleh dedah identiti d sini, PM me for further detail..haha

Dyna Yvonne- hai Yvonne =) nanti ko sarung la bantal ko guna baju kurung, baru la sopan ayu

bellar0ssa - alamak, sabar ye..nanti aku lukis2..haha

tujuhhariseminggu- erk camne bleh tak bkedut? sopan btul gaya tido..hehe

Dhada Yahaya- macam da biasa buat jek..haha

AkU - ko ni tengok bantal berbaju pon bleh terangsang, tu belum lagi bantal berbogel..isy3

Liliyuli - ada spesis mcm ni masih wujud lagi..blom pupus..

gabanMorka- bantal busuk+baju busuk = busuk punya orang

hellioz said...

mmber lu memang style
gyahahahahahahah~

gwa nk tiru ah sepam dua
mne tau ade mmber gwa snap letak kt blog dia
macam lu
gyahahahahah~

nosembilanbelas said...

jimat giler...tapi cari ler yang tak ada peta

syarmiza arianti gill said...

hahah comel! :)

DuniakuAbstrak said...

hellioz - ko bukan da lama buat ke? macam aku tak tau ko sarung bantal ko dengan skirt kan? haha

nosembilanbelas - yg ada peta la masyuk beb..

syarmiza arianti gill- kalo pakai dress lagi comel bantal tu..hahaha

FndRocka said...

pakaikan baju perempuan ah lagi smart..ada curve bagai..iye tak?

Perhitungan Si Kacak dan Wanita Gorjes

izni said...

adakah itu selimut liverpool..?
wooowwwww..

DuniakuAbstrak said...

FndRocka - tapi bantal tu takde curve..sumbat saja..haha

izni - Boleh jadi..hehe

Nurul Afifah Addnan said...

speSIAL abes,,hik3..kene try nih..