Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Wednesday, July 28, 2010

Awek korea joget-joget


ARGHH!!!
APESAL COMEL SANGAT NIH???!!!
(sambil gigit2 bantal)




aku chop yg baju kuning rambut panjang tuh..hahaha

17 comments:

bukan penggoda said...

gadis korea gedik! ok. bai.

AyuE SurihanyOt said...

ahh..mengada lah hang nih..haha tapi cumel2 belaka..

Frodo Baggins said...

mau semua ...
rambut panjang
baju kuning
baju biru comel jugerk
baju oren merangsang

ok rambang mata ..
kalaulah bercoli merah saja
haishhhhhhhhhhh

john bert said...

aku nak yang tak pakai coli tu. cbe tgk btol2. ada yg xpkai.

J. Love said...

lu tau tak, lelaki korea pun muke macam diorang jugak. so kalau lu nak admire laki korea pun, takde beza sangat macam admire perempuan korea.

lol!

suhaida shukor said...

Huhu.. i langsung tak kenal mana2 kumpulan korea, not like my friend, siap hafal step... huhuhu...

hiro said...

cantik juge tu..nak buat stok playboy lah..keh2

Khairunnisa' said...

Bosan tengok dorang sangat cute. Nak yang biasa-biasa je =(

Perempuan rambut ponytail yang pakai baju pink tu dari mula hingga habis rakam video asyik kelip mata belah kanan je, zzz...

(okay, not jealous, but sangat gedik! RAHR!)

haha.

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Aku nak pilih gak tapi nanti awek aku marah.Hahaha

DuniakuAbstrak said...

ika - haha i like gedik2..

AyuE - mengada sikit jek..thanks, mmg comel pon..eh apesal aku ckp thanks. hehe

Frodo - haha boring la kalau smua bercoli merah je..takde variasi

john - ko nih..report kat mafii baru tau..haha

J. Love - sama tapi tak serupa.. jantan korea tak cute pon..keh3

suhaida shukor - yeah, tu da tahap addict tu

hiro - haha mana bleh..sape nak joget2 utk tatapan aku nanti?

Nisa - nak biasa2? boring lah..mesti la nak luar biasa..hehe

Fakhrurazi - biasa la awek kalau tak jeles tu tak normal.. =)

Dr ayuL kebabom-
hmmm..bdasarkan kajian aku stakat ni (kajian? wadafak? haha), kaum awek yg komen semua menjurus ke arah meluat tak suka mencik, manakala kaum lelaki plak bukan main gatal lagi..ini normal, kaum awek mmpunyai sifat jeles trhadap kaum awek yg lain..sifat ini bagus utk memprotect boypren atau laki mereka, cuma tahap kejelesan tu tak sama bagi setiap awek, cntohnya ayue still jeles tapi tetap sempoi, dan ika(bukan penggoda) jeles tahap tinggi nih(syg ketat2 laki dia)..hahaha.. jgn mrh kaum awek..kami cuci mata je..keh3

syaf said...

cun lagik nenek gua

DuniakuAbstrak said...

syaf - hahaha hot syial nenek ko..nak gak tgok dia joget2..

Amal said...

hahaha. ok memang comel baju kuning tu!

FndRocka said...

ok nak tido...mimpi 4 lapis

Fndrocka

DuniakuAbstrak said...

Amal - oit, nak pnjam hadiah ko menang kontest fndrocka bleh? haha..taste aku mesti la comel2..keh3

FndRocka - bangun2!! membuta je ko nih...

bukan penggoda said...

aku xjeles la weh. cume, aku xske tgk gadis korea yg gedik2 ni. yg laki aku ske. comel lg charming! awwwwwww~

lg satu aku xske dorg ni sbb aku salu gado ngn adek aku; dia ckp pmpn2 ni comel. aku ckp pmpn2 ni gedik. huh.

DuniakuAbstrak said...

ika - ko jeles..hahahahahhaahahahahahahahaha