Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Thursday, July 8, 2010

Perempuan perlukan perhatian dan PENELITIAN

Kes macam ni biasa berlaku terhadap kapel2..biasa la tengah hangat2 bercinta..si awek dambakan
penelitian
perhatian dari si pakwe, si pakwe plak tak teliti paham2..







Contoh2 yang di lampirkan adalah sebahagian dari berbillion2 punca kemerajukan seorang awek..






Sebagai seorang pakwe hendaklah peka dan alert terhadap si makwe, curahkanlah sepenuh
penelitian
perhatian terhadap si makwe..

14 comments:

-telordibasuh- said...

haha..ayul tlg cari awek macam di atas tu 1 kat aku hahaha

y@n@ M!B said...

wahaha adakah kau lelaki itu?? =p

pompuan memang suka dipuji..rasanya setiap manusia pun suka dipuji..klu aku kata spek ko paling cun meletops mesti ko suka kan kan kannn~ muehehe~ =p

mrsdjones said...

ahahaha.. this is so true! sgt betul dan kartun sgt cute!

Khairunnisa' said...

Semua manusia suka dipuji. Memang fitrah manusia, bukan perempuan sahaja. Sifat ingin dipuji, tapi kalau berlebihan pon tak bagus - takut tidak jujur pula pujian tu kan :P Pujian pon menunjukkan yang kita dihargai dan disayangi :)

mrsdjones said...

Sangat setuju dan sangat suka kartun yg cute kat atas! :p Keep on drawing n writing ya.

Liliyuli said...

hahaha! betul tu..awek perlukan perhatian pakwe. kalau tak baik tak payah kapel..hikhikhik

et said...

keh3.setuju2.tapi tak semua macam tu.ngaaa.ade unsur2 wanita gedik di situ. asek nak perhatian. tak rimas ke? haisyyy.

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hahaha...xkn awek je perlukan penelitian dari balak die..



balak die lak cmne

DuniakuAbstrak said...

-telordibasuh- tak payah, kan ramai da awek berebut nak telor ko..

yana - haha aku salah satu kot..huish mesti la aku suka kena puji, bukan stakat meletops, pecah terbarai lagi...haha

mrsdjones - yeah, betul kot..hehe

Khairunnisa - betul2 tu, kita semua memang suka dipuji...kalau tak dia tak noemal..hoho

mrsdjones - i try ma best..tq =)

Liliyuli - yazza..perhatian dan penelitian k..

et - hahaha...kegedikan dan kemanjaan..

kamen - balak pon perlukan penelitian gak, tapi kaum balak ni steady, rilex je..tak tunjuk, macam encik kamen kan? hehe

eyra said...

hehehe cute lah !!
nasib baik kita bukan jenis camni..ngeee

Hana Ayra said...

hahaha..ngada2 tul pmpuan camtu

Aujinz said...

aku suka teliti awek..
aku tak suka awek teliti aku..

hahahahha..
terbaek!

DuniakuAbstrak said...

eyra - itu manja+gedik namanya..hahaha

Hana Ayra - haha betul3..

Aujinz - apesal ko tak ske awek teliti ko? malu la tu..hahaha

lily_lolypop said...

huahauahua.
xsemua pompuan cmni lahh ayull:P