Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Monday, July 5, 2010

Posisi seks Lipas

Kalau korang terlepas entry aku pasal lipas sbelum nih, bleh usha kat sini
--> Lipas Durjana


Aku da lama amik gambar aksi terlampau lipas sedang melakukan hubungan seks ni...skrg baru nak publish..hehe




hah posisi pasangan Lipas melakukan hubungan seks adalah macam gambar di atas..bila aku ternampak diorang buat projek ni aku terkejut dan terkagum...haha. Bukan ape, aku baru tau rupa- rupanya macam tu cara diorang buat projek..aku ingat macam binatang2 yg lain..sangkaan aku meleset sama skali..



Para suami dan isteri boleh la mengaplikasikan "cockroach style" utk mngeratkan lagi keharmonian rumah tangga..hehe


21 comments:

nasikputeh said...

hahahaha...
apara..
mende tu jgk yg kaw dok pk kan..

gabanMorka said...

haha...bangang

-telordibasuh- said...

haha..ayul ko ni kaki skodeng yer hahaha..insaf la wahai teman

Fifi Rahmat said...

T___________________T

sampai begitu skali dia amek gmbr? haha

Kazen said...

erk....jln2 cini..jom pegi PIKOM PC FAIR pat tgok biler

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hahaha...mcm sial..

info menarik..aku pun br taw

hahahahah!

jane said...

hahahhhaahhaahah
apa punya perangai la tgk lipas wat projek
kah3x

tp bgus gak
ilmu bru dpt

hahhahaah

nas said...

amboih..lucahnyer..
siap ader bunyik agy..
ahahaha..
nice entry n pics...pandai lukis..:)

aloy_paradoks said...

cuba try..

DuniakuAbstrak said...

nasikputeh - aku ahli fikir, macam2 prkara aku fikirkan..

gabanMorka - hahaha mengong

-telordibasuh- aku tak skodeng mereka la kim, diorang buat projek d tempat terbuka..

Fifi Rahmat - aku terjumpa lipas buat projek, pastu cepat2 aku amik gmbar..

Kazen - aku allergik gi tempat fair2 nih..pc fair, book fair....abis pokai nnt..hehe

kamen - aku pon baru tau..haha

jane - aku tak cari okay..mereka yg tnjuk..tgok je la..free show tu..

nas - kan aku da cakap awal2 memang lucah terlampau..haha

aloy_paradoks - erk..nak cuba ke?

Lya Colours said...

hahaha gilo

Eciz said...

KAHKAH. baru ku tahu.







tapi lalat kan, gua nampak cm doggy jugak.







aritu gua tengok baekkkkk punya dia melakukan. KAHKAH

fndrocka said...

macam tak semenggah je style

Kontest Hanis & Mira terlambat pergi Exam

DuniakuAbstrak said...

Lya Colours- hahahaha realiti tu..

fndrocka- semenggah dowyh..cuba ko try..hehe

DuniakuAbstrak said...

Eciz - ape la..nape lalat tu tak apply flies style?..hmm

Aujinz said...

hahhaha..

ko skodeng lipas ke?..

DuniakuAbstrak said...

Aujinz - hahaha aku tak skodeng mereka la, diorang buat projek d tempat terbuka..aku terpaksa tgok la..

nor isneini said...

hahaha..bongek nye...klaka katun tuh..

si para para said...

kena report jais ni..

Wahida Nasution Thakhrim said...

owh~~ kaki mengendap rupanya.. ha3

░♥si lampu neon♥░ said...

setakat ni tak pernah tgk lagi la...tapi papehal pun..aku nak ucapkan...I HATE YOU FOREVER LIPASSSSSS