Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Saturday, August 28, 2010

Spongebob


Ni bantal spongebob awek aku bagi..aku bukan nak citer adegan2 romantik saat aku dapat bantal ni kat korang, takot nanti korang meluat plak..kalau nak rasa meluat dengan aksi2 romantik pasangan kapel bleh la skodeng blog mafiajadahaperomantikmacamni?

ape yg aku nak share adalah aku nak reveal sifat2 manusia yg hipokrit

cakap tak serupa bikin

MAHU tapi MALU

KONON kontroL MACHO

KONON GANAS

ahhh!! aku malas nak tulis dah!!..

korang tengok je la drama pendek kat bawah ni



saat aku di bahan oleh syaitonirajim bertopengkan manusia kerana memiliki spongebob yg syomel hasil pemberian cik awek yg "kucingtaik"
(baca: kucintai)



NAMUN!!!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Korang plak yang melebih2 menodai spongebob saat aku tiada di sisi nya




Abis spongebob kesayangan aku terkulai layu 'dikerjakan' oleh korang






CISS, setelah puas bahan aku kaw2 sampai aku nak gi bunuh diri tapi tak jadi sebab masih kuat iman serta memikirkan masa depan yang cerah untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya memiliki sebuah bunglow, bini cun yang baik hati, anak2 yg soleh kereta mewah dan hidup dengan aman damai, TETIBA LEPAS TU KORANG plak raba2, peluk2, ramas2, position 69, hempap, baring kat aku punya spongebob kesayangan eh??



MCM CELAKA


16 comments:

echah mashuri said...

lunyai hah spongebob ko..ehehe
sian oh dia

adrinaqamarina said...

patot la dah penyet semacam je spongebob tu. adeh.

AyuE SurihanyOt said...

haha..weh aku pon bagi encik buncit spongebob taw...besar lagi..hahaha

NichKhun said...

hahaha ayul !!
hepi je ko kan.. hehehe

kim salam kat cik awek ye..
sweet gile la korang..
hikhikhik

NichKhun said...

hahaha ayul !!
hepi je ko kan.. hehehe

kim salam kat cik awek ye..
sweet gile la korang..
hikhikhik

Lya Colours said...

aku pon ade spongebob
pakwe zaman dulu2 bagi
huhuhu

Dyna Yvonne said...

hak3...bacin ko nye spongebob...hehe
>_<

y@n@ M!B said...

ololo chomelll nyeee 'awek' ang ks spongebob..dia perli ko ke...lalalala~ =p

y@n@ M!B said...

aku xingt la dah komen ke blom...tenet ni cam harem je..-___-'

BalqisShafiqa said...

masa orang lain lanyak spangebob tu ada kene kencing tak.
tu lagi teruk, perangai budak terbawa-bawa.

maCy said...

ahaha.. maCy patrick tade.. teddy saiz jari pn tade.. huhu

john bert said...

kenapa mafii tak bagi aku spongebob? weyh, bes tak letak celah kang2? mesti stim. hahaha

kau jgn pelik la klu lepas mber ko guna, ada tompok2 taik unta.

Cik Akma said...

kesian gila spongebob. sgt kesiann :P

nabilah_2908 said...

tk tau malu betul mereka2 tuh...ish.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
WAKTU TIDUR

DuniakuAbstrak said...

echah mashuri - TU LAH PASAL

rina - da macam ayam penyet

ayue - haha mengapa mesti spongebob?

nikun - hepi2 la baru syok.. energetic nya ko sampai dua komen =)

Lya - pakwe skrg bagi ape?

Dyna Yvonne - betul, fabreze pon da tak berkesan ilangkan bau bacin tuh

yana - siot, ape maksud ko perli? hahaha ko byk mkn semut sbb tu lupa

BalqisShafiqa - haha kalau kena kencing aku sunat sekor2

maCy - haha jgn sedih2..mintak org belikan la

john - haha bengong, ko bab2 stim nombor 1.. da mcm2 bekas da bantal tuh

cik akma - terima kasih kerana kesian, mesti ko nak belikan yg baru untuk aku kan? haha

nabilah - mereka mmg kejam

fndrocka said...

spongebob tubkan boleh serap air..eloklah diperlakukan begitu