Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Wednesday, August 18, 2010

Ketiak Basah

kreatif betul sape yang translate kan sarikata video ni...hahahaha


13 comments:

J. Love said...

"masukkan dia dalam TABIKA KEMAS"

and then i trololololololl. cilake kelakar.

echah mashuri said...

hahaha...gelak sorang2 ak tgk vdeo ni memalm bute!

john bert said...

ko pikir ko polis aku takut dgn ketiak basah ko tu ahh...semua polis ketiak dia kering..ko ja basah..

hahahaha..mcm haram!

Berd said...

macam celaka.

Lya Colours said...

haha bodoh gila ok
pagi2 aku da gelak
abis style la isap rokok kan
hahahahah

makdara TERDIVA said...

kreatip gilerr..sape punya idea lah ni.. haha!

y@n@ M!B said...

aku ghase la org yg buant video ni org sbh sbb ada ayt dia tls "smpi aku rompak bank ba..."

hehe...tp kesengalannya mmg buat aku nk ghelak kuat² ^_^

AyuE SurihanyOt said...

bodoh lawak nak mampos..haha

DuniakuAbstrak said...

J. Love - dia suruh blaja kira2 balik sebab 1+1 pon pnjenayah tu still fail..hahaha

echah - aku da penat gelak

john - ketiak dia sorang je basah, sbb tu layak jadi ketua polis

Berd - hahaha

Lya - isap rokok pon nk stailo, baru ketua polis namanya

makdara TERDIVA - tu la..bleh jadi penulis skrip

yana - aku pon rasa apa yg ko rasa

ayue - gila kejap aku tgok vdeo nih..hahaha

hellioz said...

tervaek

gyahahahhah~

adrinaqamarina said...

haha. nak gelak guling3 atass lantai boley? erk.

tapi barru tengok part mula2 tu je. hehe

adrinaqamarina said...

sebenarnye dye cakap pe tu. adeh. spe pandai tamil tolong tanslit eh

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hahaha...cm sial la...klakar beb
ketiak basah

cmpak dalam tabika kemas yg xtahan tu