Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Tuesday, August 3, 2010

Biar kecil yg penting cun



Ini entry motivasi

Entry ni d tujukan khas kepada para gadis, tak kira la gadis inesen, gadis tak inesen, gadis rock, gadis predator, gadis sopan, gadis sengal dan kepada sesiapa jua yg bergelar gadis..makcik2 yg perasan gadis pon boleh laaa...

para gadis yg berbuah dada kecil jgn la korang sedih...d mana ada kemahuan d situ ada jalan..kalau korang berusaha pasti korang boleh improve punya korang punya ehem2 tu...kalau tak caya cuba tgok video kat bawah ni...hahaha






masa Lady Tsunade gadis remaja, dada dia papan je..tgok bila da dewasa mantap giler kan? so aku harap gadis2 yg berbuah dada kecil jgn cepat putus asa..k? u can do it!!..ade rasa termotivasi tak?


hahahahahaa

24 comments:

MOFASAD said...

ayue memang sesuai dengan gadis sengal... terima kasih sampaikan niat hati aku ini....

aku.. terima takhta itu dengan ikhlas

bukan penggoda said...

bengong gilost. cess.

y@n@ M!B said...

xleh bukak daaaa..."This video content from TV Tokyo, who has blocked it on copyright grounds"

trus hilang motivasi..ngee~

hiro said...

keh2..barang mantap punya sunade.

Lya Colours said...

saya gadis separa sopan
ihik ihik ihik

adrinaqamarina said...

adoi....apakah...
*finally ko update jugak ye...kan dah boley komen... :)

echah mashuri said...

hahahaaaa.klaakar..huhu

J. Love said...

ok obviously bukan untuk gua slot motivasi kita pada hari ni.

on other note.

bengong. itu kan genetic. kalau tetibe membelon macam tu, silicone ah ape lagi. kalau tak pun, yang mende alah ape kat spa tu. tapi once dah berhenti pegi, balik asal ah.

kalau tak pun, kahwin dapat anak.. ha membesar ah sikit.

DuniakuAbstrak said...

MOFASAD - hahaha..aku tlg sampaikan niat kwn2..

ika - hahaha ika never give up k?

yana - aku da modified..g la tgok vdeo tu..pasni mesti ko termotivasi..haha

hiro - mmg mantap..tiada tandingan...keh3

Lya - erk...tu mcm gedik ade la..haha..mana durian utk aku?

rina - ala kalau nak komen entry lepas2 pon still bleh komen gak..hehe

echah - rasa smgt kan lepas tgok vdeo tu?

lovely J - bukan utk ko? makna nya ehem2 ko mantap la? haha..syyy ko jgn la expose kat sini...aku saje nk bg smgt kat para gadis..

hellioz said...

ini ape neyh?

xde tips besarkan buah dada ke?

gyahahahhaah~

DuniakuAbstrak said...

hellioz - haha tips besarkan ehem2 takde untuk kali ni..ni hanya entry motivasi utk para gadis sahaja.

najwamz said...

sungguh sengal video tuu..hmmmm
nite..:)

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

hahahaha.pervert! ok kita geng.jom! jom!

john bert said...

kalau kecik2 dh nak besar sng, buat anak. pas beranak kopem besar.

DuniakuAbstrak said...

najwamz - yg sengal d jadikan sempadan yg elok d jadikan tauladan

razi - woi2 salah geng, aku tak pervert...hahaha

john - betul2 salah satu cara yg paling praktikal =)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

wau...i like

heheheh

lady tsunade adalah idaman aku..mana2 gadis yg ade ciri2 cmtu, sila rojer aku

baincardin said...

Salam Jumaat.

Mcm mana nak dpt kawalan malaikat? Jom kita hayati bersama! ^_^

AyuE SurihanyOt said...

gadis berbuah dada kecil???

boleh jumpa ayul sbb ayul kan dokter teumbesaran buah dada...

kan ayul kan???

waklu* aku sopan ayul...aku gadis sopan...erk??

Frodo Baggins said...

>>___<<

bibik wa kata, makan betik boleh besar!
makan ler banyak sikit@@@
kalau cam betik, lagik best!!!

DuniakuAbstrak said...

kamen - ok gadis2 mantap bleh daftar diri kat kamen..haha

baincardin - erk okeh2.. =)

ayue gadis cantik - duh ble msa lak aku jd dktor buah dada nih??

frodo- oooo..ok2 skrg aku da tau punca gadis2 berbuah dada kecil..sbb diorang suka mkn epal je kan?

Berd said...

buah dada besar tapi keras macam batu buat apa. lu kena pilih buah dad ikut kelembutan dia. gua rasa lu kena banyak belajar lagi.

DuniakuAbstrak said...

Berd - hahaha...ade buah dada keras mcm batu ke berd? duh...

fnd said...

Yg lelaki pun bersemangat nak tengok

DuniakuAbstrak said...

fnd - kira ko pon bsemangat la kan?