Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Saturday, February 19, 2011

betuL ke woi? siapa Lagi yang rasa macam tu? hahaha


Aku jantan doL, pengsan kau nanti kaLau aku 'tunjuk' bukti









.

27 comments:

cik fara @ fanadz said...

di salah anggap ek.hahaha. jap nak baca entri2 lain, tengok betol ke ape uchi tu kata.

padlie said...

hehehe..
leh beza ke style penulisan?
rasanya style ni bergantung pd pembacaan org tu..
apapun style DA ni unik

echah mashuri said...

walau ape punn...u tetap jantan di mata aii..;p

JP Nurul said...

kenapakah disalah anggap begitu sekali...:P


jgn tunjuk 'bukti' simpan eh...haha

Nordin said...

tunjuk bukti tang mana tu? he he he he he he he h eh he

dyba gula-gula said...

haha.... xpeje nak jd lemah lagi lembut....ueeee....
so...xperlu tunjuk buktu...
aku tahu jantan sejati ;p

dyba gula-gula said...

haha..silap taip...
paham2 je la ea...;p

dyba gula-gula said...

haha..silap taip...
paham2 je la ea...;p

dyba gula-gula said...

haha..silap taip...
paham2 je la ea...;p

hiro said...

tunjuk lerrr.

za petrelli said...

x pe.. simpan bukti ko tu kemas2. hahha

echah mashuri said...

eh..hirooo betul gakkk.nanti duluuu..nak tutup mata.keh.keh.keh.

bunga said...

hahaha..xpe-xpe..kau tetap jantan dijiwaku..cewahh..hahaha..

platipus said...

cetunjuk cetunjuk..nk pastikan kesahihan je!

cik ciput said...

haha..xtau la nk ckp, sbb ni first time singgah sini..apa2 pon, simpan buktiu baik2 ye..jgn tunjuk merata-rata..haha

Amira Naddia said...

buktikan laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Berto said...

yes, buktikan! keh keh

Wahida Nasution Thakhrim said...

yea!! setuju dengan amira dan berto.. BUKTIKAN!! he3

farhana zainal said...

anda lelaki ? tapi menggunakan 'saya'. agak sopan. KAH KAH KAH XD

DuniakuAbstrak said...

farhana zainal - ceLah mana nya 'saya'? aku guna kata ganti diri 'aku' kat bLog aku ni..isy3 mamai baru bangun tido ka? haha

DuniakuAbstrak said...

cik fara @ fanadz - tak betuL..tak betuL

padlie - maknanya cara pembacaan dia cara wanita? hmmm..

echah mashuri - u pun jantan di mata ai.............eh?

JP Nurul - ok2..keh3

Nordin - tang tong...he he he he

dyba gula-gula - haha biLa masa puLak aku jadi Lemah Lembut woi..

hiro - kau suka tengok ke? hahaha

za petrelli - cukup kemas dah ni

echah - tutup ceLah jari tu sekaLi..keh3

bunga - dan kau tetap betina di matakuuu..

platipus - ang ni mmg dasar nafsu pLatipus betuL..kah3

cik ciput - merata-rata tempat? tunjuk satu tempat boLeh La? hahaha

Amira Naddia - hamboih kau paLing semangat nak tengok nih..agagaga

Berto - taknak join aku? kita buktikan secara duet...

Wahida Nasution Thakhrim - gatai..kah3

lea said...

ce tunjuk bukti..haha

Liliyuli said...

simpan bukti tu baik-baik ye encik abstrak..hehehe

MATAHARI said...

tak pe, aku mengalami masalah yang sama, lagi dasat, ada yang bilang aku pondan. grrr.

Cik Akma said...

wakakkakaka. gelak jap. takyah bukti weh. biarlah rhsia.

Eyka said...

yg pentg eyka tahu awk jntan..eyka first stalker blog awk..so tau la! haahhaahXD

broken_nigina said...

bila baca-baca kan,gua pun terasa macam tu jugak.