Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Thursday, February 17, 2011

Kontest Hentak kepaLa sampai berdarah

Baru aku sedar sejak aku berbloging aku tidak pernah buat kontest dan tidak pernah baLas Tag dan kontest dari bLogger-bLogger yang pernah Tag aku, bukan aku taknak join Tag
paksa
  mesra  korang tu tapi aku memang serius shit tidak berminat, maafkan aku atas ketidakminatan aku itu, bukan sombong weh, aku ni seorang yang peramas peramah dan sentiasa menghargai orang yang sudi menghargai aku..betuL doL

mungkin aku akan pertimbangkan untuk membaLas tag-tag korang yang terbengkaLai itu jika korang sudi menJoinkan diri ke kancah kontest aku ni

oLeh yang demikian aku bercadang untuk mengadakan Kontest Hentak kepaLa sampai berdarah

Syarat2nya kacang je...
1)Para peserta yang berminat dikehendaki menghentak kepaLa masing-masing sampai berdarah memancut-mancut.
2)Tangkap gambar ikut kreativiti masing-masing
3)Tak payah susah-susah buat entri, tuLis je "Jom join kontest hentak kepala sampai berdarah"
4)Kemudian PubLish kat bLog
5)Tag lagi 10 ratus orang blogger
6)Pastikan korang masih bernyawa semasa membuat pengesahan pendaftaran dengan aku.
7)BackLink kan ke bLog aku berserta kata-kata pujian meLangit tinggi (markah Lebih)



#Pemenang akan dipiLih berdasarkan gambar yang paLing sadis dan ngeri, otak terburai adaLah satu bonus



Tak dapat bayangkan? nah contoh-contohnya



















sori tak baLas tag, aku tak minat aku maLas, aku kejam, aku hina aku insan yang Lemah








.

23 comments:

dylli said...

HAHAHAHHAA..
apakah? :P

hiro said...

faking! geli doe.

platipus said...

mati2 aku ingt kau betol2 nak buat kontest

MATAHARI said...

ha. ha. ha ha. Lu buat aku terangsang tengok darah tu.




O.O. wow.

ARC™ said...

keh3!

Lya Colours said...

xde contest lagi gerun ke. huhu

Robot | Sakti said...

wtf!!

oh, terlucah jap.

hahahaha.

YanaMIB said...

ayul vengong! meh aku hentak pale ko..br real! ^_^

adrinaqamarina said...

kang kalau ada yang terkorban, ktorang akan menghantui abang eh,

eyt semalam tengok wartawan kat 999 tu muka cam abang ah, ape entah nama dye, pemes jugak,

err bukan mazidul laa

Cik Ungu Kamila said...

hampir2 nak join contest ni -_-"

Pyka Rahmat said...

what is this all about man yucks gmbr jijiks adik nak muntahhhhhhhhhsss!

echah mashuri said...

gila..ahahhaa..ayul.ak dah join.nnti usha k.sakit pale woohh..tp ak harap sgt mng..eeehhehe..

lololo..xpelah ko xnak jwp tag ke contest pun.ai tak marah.;p

Uchi kay-f @hmad said...

aiyah darah...aku cedera parahhh..ngeh ngeh ngeh..

ni contest kejam..aq segan nk masuk..aci tak? :p

Liliyuli said...

kontest dasyattttt. ngeri siot. hahaha

Nasuha Salleh said...

T_T
bulan puasa tak lama lg
baik buat2 tak nampak contest ni
lalalalalal

My Recent Post: Makan Ayam Dengan Bahan Kimia

echah mashuri said...

weh.ayul.aku rase dah komen entri nie.adekah xload dua hari lepas?



aku dah join contest tuh.nanti ko g jenguk ek entri ak.aii harapp menangg uu.hehehe..ak mng tau!kalau ko xbagi ak mng ak xnak dah kwn ko;p


yela2.dah tak bg tag.ololo..jgn la sedih2 k:)

DuniakuAbstrak said...

dylli - apekah kah kah..

hiro - faking..geli sikit je

platipus - kalau kau hentak kepala kau betul- betul lepas tu tiada siapa yang join kau menang la..kira betul la jugak kan kontest ni?

MATAHARI - haha...kau memang horny kaLau tengok darah ke?

ARC™ - hah ape lagi meh la join

Lya Colours - first kontest kena gerun sikit je

Robot | Sakti - cet kau bukan mmg selalu melucah ke..haha

YanaMIB - penganjur mana bLeh join..

yina - see? muka abg mmg muka baka artis.

Cik Ungu Kamila - takyah hampir-hampir join je..

Pyka Rahmat - dis is all about kontest hentak kepala babe..

echah mashuri - aku terharu weh kau sudi join dengan gembiranya,selamat menghentakkan kepala

Uchi kay-f @hmad - aci, kau minaci anak lelaki padiyapa kan?

Liliyuli - tipu kaLau ngeri mana boLeh ketawa

Nasuha Salleh - buLan tak puasa pun tak baik join kontest ni sebenarnya

echah- komen kau masuk kotak spam..aku dah release dah..

za petrelli said...

gile ngeri...ak tag ko. ko x pernah ambek. kite putus! hahhaha

Nurul Afifah Addnan said...

malas nak join lah..parut nty.. :P

BisKut ChiPmOrE said...

memang xkan join la..silap2 koma setengah tahun

MATAHARI said...

horny?

aku suka tengok darah. teringin nak membunuh.

DuniakuAbstrak said...

MATAHARI - nice, masuk askar weh

broken_nigina said...

err..darah betul ke dalam pic tu?macam cat jer nampak.