Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Monday, February 7, 2011

kenikmatannya memang sesuatu yang janggaL



 Jangan makan buah daLam geLap

Kita tidak nampak apa yang bakaL kita kunyah

mungkin semut

mungkin juga Lipas

boLeh jadi juga uLat gonggok

kita tidak tahu 

Jika kau terkunyah uLat berLemak  itu

muncuL satu perasaan yang aneh

percayaLah

kenikmatannya memang sesuatu yang janggaL




Bekas pemakan buah di daLam geLap
ayuL
7 Februari 2011
16:14 am
Toronto, Kanada



13 comments:

hiro said...

subur kau nanti yop.

AyuE SurihanyOt said...

sejak bila kau terbang pi kanada ni???jgn nak mengada..malaysia pon tak travel habih lg..

MATAHARI said...

itu ulat mulong @ ulat sagu. seriously aku makan ulat tu.

Amira Naddia said...

agak2 lau aku mkn ulat tuh 2 kilo aku leh jd lawo cam megan fox tak?

echah mashuri said...

ulat memang berlemak dan sungguh sedap.ak jamin kau akan makin hensem satu hari nanti.tunggulah.

shizuka said...

kalau itu ulat sagu.aku pun teringin nak memakanya.katanya enak;)

DAUD said...

haha...
ulat pun sodap

mR.sYaH said...

adeh tgk pun tak berselera.. xkisahlah kalau seribu org cakap sedap sekalipun..

bunga said...

eeee..sedap ke??

kema said...

hahaha~.....
kalo ulat berlemak tuh xpe kot..=P
kalo ayul g kunyah lipas, ulat gonggok tuh...errr err..urghh euwwww~

YanaMIB said...

rasa berlemak ke ulat tu yul?? fatot aa ko sengal! bahahaha~ =P

alexa yussida said...

errr penah try ke?geliiii

SuperPorn-Star said...

Mak aku masak ulat tu hidup2 atas kuali. Now sila bayangkan ianya bergolek2 menahan kepanasan di atas besi tanpa minyak