Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Tuesday, December 6, 2011

Pussy Pussy Pussy Pussy Pussy Pussy Pussy Pussy






Mahu mononton tapi masih tidak berkesempatan.

















Pussy.











.

10 comments:

YanaMIB said...

ko pn minat cite2 gini ke? bajet comel la tu..hahaha =P

dylli said...

sekali baca tajuk, macam cute2 je. dua kali baca, -________-"

kLiPKeRt@sPiNk said...

hahahaha...
igt ape la td...
kucen kunen tu rupenyer..

Lya Colours said...

hampeh siapa menukar tajuk filem jadi pussy tu

bujal X said...

jom blanja abam~

asip محمد said...

pusiketdol gua tahulah.. kah3

Lea Isnawi said...

layan ombak rindu jom

delarocha said...

nak release tension bleh tgk citer ni

fndrocka said...

Yes!!ada muks aku

PinQib said...

entahla.. ketiadaan shrek buat ak kecewa.. &&