Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Saturday, January 8, 2011

( . ) ( . )

.


Kat Petaling Jaya....


Tetek

dalam Lif TERnampak tetek
lepak kat taman TERnampak tetek besar punya
nak parking keta TERnampak  tetek lagi
pergi kedai runcit TERnampak tetek bergegar-gegar pulak
segar bugar tersembuL terjojoL
macam nak terkeluar para tetek semua

sana tetek
sini tetek
sinun tetek

mahu sahaja aku berbogeL sambil memegang sepanduk "Tolong Jangan rogoL mata saya dan seksa gelora batin saya"

penat tau tahan stim


DAMN





perghh...rindu betuL kat Bangi..





.

24 comments:

PinQib said...

wah. tajuk entry pun lucah

euwwww..
hahahahaha

DAUD said...

bukan lucah...
aku tau kau terseksa...
haha

kema said...

kesian ayul......hahahaha~

hiro said...

ini paling gampang..kah2

Cik SHiNJU said...

18Sx nih..huhuh

zahidah dihaz said...

kesimpulannya, jangan keluar rumah...hahahaha..


New enter: Ustaz Amirul

echah mashuri said...

wakaka...gilos kann..dah ko sendiri yg aim kat situ,mmg nmpk situ jela.;p

hackshitam said...

haha,,
semalam ade awek dtg gesel tetek kat gua,
tapi gua mantain cool je.haha

Lya Colours said...

wei hampeh la kau
tgk tajuk je dah lain macam
ko ok x ni
hahahaha

DuniakuAbstrak said...

PinQib - tajuk tu seksi tak?

DAUD - terseksa jiwa batin raga nih

kema - sobss...sobbss..

hiro - memang gampang..haha

Cik SHiNJU - yup, 18sx..Cik SHiNJU dah lebih 18 lom? hehe

zahidah dihaz - gilos tak keluar rumah? berlumut la aku dlm rumah

echah mashuri - aku tak aim la, aku ni inesen tau..haha

hackshitam- upacara pergeseLan tetek memang tak dpt dielakkan kat dlm Lif kat PJ nih..damn..damn

Lya Colours - semoga ok, cuba menepis budaya kuning yang dah lama menuLar nih, doakan aku tidak hanyut dibawa arus tetek..hehe

kema said...

ayul join contest jom.... hik3 =)

YanaMIB said...

btol la kata hamzah ian..laki ni napsu nya hanya 1, dan ianya ada pd tetek..kah kah kah~ =P

Amira Naddia said...

nk wat camne...bkn leh tanggal simpan kat lam laci. bwk jela ke mane2

si para para said...

apakah itu...err pakai spek anti dedah je..lagi bagus.hehe

plumpy.tootsie said...

nmpk sgt lu sangap terlebih.ta tahan digoda.bru nmpk belum pegang lg tu.ish3

ika honey bunny said...

bawak ngucap banyak2 ye. banyakkan berzikir lebih berkesan. kehkehkeh

MR.ScreamO said...

SEKsa tu!hahaha.salam 1 malaysia:)

Ujang9897 said...

tetek itu indah..tatapi ia dgn penuh syawat

maCy said...

inike adiah setelah lame ta dtg sini. adeh

Melati said...

ERKkk

PinQib said...

lucah, ghairah, passionate, semuaaaa ada.. BAGUIHHHHH

NOOR FATIN said...

sengal...haha

Miranisa =) said...

ayul,aku nasihatkan kau cpt2la kawin hehe
wah lame xlepak sini :)

Mak Yuzuhiko said...

''doakan aku tidak hanyut dibawa arus tetek..hehe''

hahahaha~

lepas ni pakaila kaca mata hitam mungkin berkesan sikit dengan kempen anti-tetek. erh, adake kempen tu?