Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Tuesday, January 18, 2011

EmaiL blog haku

SaLam semua

dah berkurun buat bLog baru nak buat emaiL

ni emaiL bLog aku
pape haL roger la kat emaiL ni
nak luahkan perasaaN
share Hot story ke
share apa-apa idea yang beriLmiah
nak bagitau haL2 peribadi tapi maLu gamaknya
tak puas hati kat aku ke.....
Bagi pandangan-pandangan yang berguNa
Bagi cadangaN-cadangaN yang super berNas
Bagi idea kat aku untuk buat  entry ape
ataupun bagi cadangaN entry apa yang best untuk aku buat
Takpun TOLONG BAGI AKU IDEA NAK BUAT ENTRY HAPE, ARGGH
ataupun juga....

apa-apa La geng

tara haL punya





.

11 comments:

adrinaqamarina said...

saya tarahaL apa <== perhatikan pada L :P

pesaL tak tdo ag ne ha? grr

abang, kalau adik kasi idea nak update, dapat hadiah tak?

hiro said...

hantar gmbr bogel awak leh?

Lya Colours said...

hah ni aku nak kasi idea
malas plak nak email
buat la pop up window woi utk komen box niiiii

eiffel said...

wah...sudah tukar pop-up window coment!syabas!!*serasa aku, dah seratus juta kali aku gtau, tp bila lya tegur, baru nk tukar!mencikkkk!!!!!!!!

tak nak kawan!**tetiba?

YanaMIB said...

wah dia mendgr nasihat ko la lya..hahaha~


oh slh topik utk komen...err...nnt aku forward² emel kt ko yeh...ngee~ =P

platipus said...

tak puas hati kat abg ayul sebab abg ayul nk sambut thaipusam tak ajak..

keh3..


tlg emel kan kt dia ek

echah mashuri said...

abam ayul.nak ym abammm.hehehe...weh.dahh popup..perghhh..makin gedikla aku dalam komen box ko neh.heheeh

AyuE SurihanyOt said...

xdak kerja sangat gamaknya update bg email ni..hoii update je la pasal tmpat praktikal kau tu..

Ujang9897 said...

buat entry ko kentut brapa kali sehari

DAUD said...

nanti gua spam. haha

PinQib said...

nk wat confession buleyh??

hahahahahhahahaha