Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Sunday, December 5, 2010

HAIRY BUTTER AND THE DEATHLY SLEEPY

HAIRY BUTTER  AND THE DEATHLY SLEEPY
(Baca: Mentega berbulu  dan mengantuk nak mampus)

Suatu masa dahulu Lord Voldemop dan  Dumber doL merupakan dua orang sahabat baik ngam-ngam soy punya, tapi itu dahulu..Lord Voldemop telah membunuh Dumber doL dengan kejam setelah mengetahui beliau telah  menjalinkan hubungan sulit dengan aweknya sendiri.

Hairy butter, Ron95 westlie, dan Harmoni ginger merupakan anak murid kesayangan Dumber doL ingin menuntut bela atas kematiannya dengan memusnahkan Horkeruk yang berjumalah 7 biji kesemuanya. Horkeruk merupakan batu2 kesayangan Lord Voldemop, Lord Voldemop guna batu tu untuk garu belakang badan dia kalau tiba-tiba dia terasa belakang badan dia gataL. 


Lord Voldemop juga beriya-iya benar nak bunuh Hairy butter sebab asyik2 Hairy butter je yang menang kalau Lord Voldemop lawan chess dengan dia.. sakit hati, sedih nak nagis pon ada...panas betuL hati Lord Voldemop..

nak tahu kesudahan cerita HAIRY BUTTER  AND THE DEATHLY SLEEPY?? kunjungi lah punggung wayang yang berhampiran.








DEATHLY SLEEPY betuL tengok filem HAIRY BUTTER ni...tapi takpe sbb free org blanja..haha..TQ SuLhi blanja aku tengok wayang.


























.


18 comments:

AyuE SurihanyOt said...

woi2..bagi aku best je weh..hehe

hiro said...

gua menguap baca entri lu..mengantuk kot..haha

Bukan Gadis Comel said...

waaa! Nak tengok. geramnya.

mR.sYaH said...

best filem ni...
ngantuk yerk?? heheh..

ifah said...

kau la org 1st aku jmp kate citer ni x best. ak x berani nk komen. sbb ak x penah tgk citer ni dr siri 1 lagi. huhu

Amanda Sasha said...

best la.2 la ko,len kali bwk awek duk sblh jd x ngantok.

john bert said...

setuju dgn komen amanda. tgk pe pun jd xngantuk kalau ada mafii sblh tau!

adrinaqamarina said...

abang dah tengok! ala, tak aci,

Lya Colours said...

aku tgu ko blanje aku tgk wayang ni

eiffel said...

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
mne satu yg betol ni???
best ke idak?? -.-"

Cik Akma said...

dah tgk yeayy! haha

baincardin said...

Selamat Menyambut Maal Hijrah 1432! ^_^

Keretapi said...

best, serious best. kalau nak movie action je tak habis2 and perang2, tunggu part two ah. part 1 ni perang dalaman, certain orang je paham.

kekeke

-li.zue- said...

ayul.

janganlah kutuk mengutuk sgt.
tawlah lu watak picisan je dlm tu.haha

kema said...

takbest sb tgantung citer dia,tgh xcited tgk tibe2 eh dh abes....kne tunggu part 2 lah pulak...ble complete sume part..msti double triple best dia

Linglung said...

gua mmg tak minat tgk cite2 mcm ni..so gua tak pegi pun..

Encik Tikus said...

lame dah tak makan butter and roti

PinQib said...

baik lu sebot baek3 nama pakwe guaaaa
heheeh