Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Sunday, December 26, 2010

MALANG DI PAGI ISNIN

.

Bos, sesungguhnya  tidak terdetik sedikit pun niat di hatiku ini untuk melukakan hatimu dengan tindakanku untuk tidak hadir awal. Aku tahu kau ternanti-nanti diriku di pintu masuk ofis dengan hati yang berdebar-debar, aku hargai penantianmu itu tapi ketahuilah kamu wahai bos yang kusayangi ketat-ketat, aku tidak dapat hadir awal pada hari ini disbabkan oleh Baby Farah yang gedik buat-buat sakit. Puas aku menghenjut  Baby Farah tapi dia tetap berdegil tidak mahu bangun. Hendak di tampar Baby Farah tu tak sampai hati pula.

Bos, bersabarlah kuatkanlah hatimu jangan menangis sayang. Aku tetap akan hadir pada hari ini, nantikan lah kemunculanku tepat jam 12 tengah hari nanti. Aku akan cuba slow talk dengan Baby Farah dari hati ke hati. Mungkin dia perlukan sedikit rawatan.



Demmit!!! motor tak bleh start...buat hal plak moto ni....ARRGGHHHHHH!!!!!!






.

12 comments:

adrinaqamarina said...

boss! dye alasan je tu. haha.

abang. jalan kaki je, selaen dapat menguruskan perut~ dapat kuatkan stamina.

selamat berjaya~

ifah said...

tak pe la lambat skt. bos nak praktik nak react mcm mane time ko sampai nanti. huhuhu

YanaMIB said...

hehe pandai ke ko ngayat bos ko? lalala~ yg penting buat muka inesen tau..ngee~

Dyna Yvonne said...

ko lmbt bgn tito kan.ko saje kc alasan moto ko wat hal kan.hehe

echah mashuri said...

ahhaha...bby farah pn penat weh asyk ditunggang oleh ko.sekali sekalai dia nak meragam.layan jelahh.lmbt sikit2 xpe.dimarahi bos demi bby farah.tidakkah ia marah bermaruah?;p

hackshitam said...

dalam maksu henjut tuu..haha

hackshitam said...

*maksud

cik ieyra said...

kah kah kah.

hiro said...

cesss..binawe..gua guna akaun adik gua..

kah kah kah--untuk gua.

My Little Diary said...

salam,

haha alasan mmg kaw2 punyeee...

dabuldahi said...

fine la cakap aku lipas!! fine..

padan muka.. padan muka sapa suruh tak prepare awal2 motor tu.. hahaha...

lain kali kiss dulu motor b4 tido:)

DuniakuAbstrak said...

adrinaqamarina - jalan kaki? aiyak!

ifah - takyah praktik2 spontan je..

YanaMIB - muka dah automatik inesen, takyah setting2

Dyna Yvonne - ini betuL bukan tipu punya, sesunggunhya yang ini yang berLaku

echah mashuri - baby farah tak pernah wat haL, mengada la tu nak suruh aku shoping aksesori dia

hackshitam - kau jangan pikir Lain plak..haha

cik ieyra - lama tak nampak cik ieyra

hiro - promote adik namapak

My Little Diary - bukan aLasan tapi inilah realiti kehidupan

dabuldahi - haha best jadi Lipas? mana aku tau..malang menimpa