Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Thursday, December 23, 2010

Cara-cara menternak burung gagak

.


Salam to you


Dah dua minggu aku selamat menjalani latihan industri di  Syarikat gergasi , syukur setakat ni aku tidak mengalami sebarang kejadian aneh dan mistik, semuanya berjalan secara normaL

Aku melaksanakan tugas-tugas yang diamanahkan dengan super bersungguh-sungguh,  mana la tahu lepas ni syarikat tu berminat nak tawarkan jawatan Managing Director kat aku berkat selalu berlakon rajin bekerja. Oi mana ade berlakon, dah memang semulajadi rajin.

Belum capai tahap bosan lagi so layankan je la tapi biasa la aku ni bersifat hangat-hangat tahi penyu, mula-mula semangat, lama sikit semangat lagi, lama lagi sikit semangat tu tetap ada tapi kurang...dah lama gila lepas tu baru malas.








err..tapi macam dah malas..arghh


.

7 comments:

adrinaqamarina said...

dah? nak buat ape? rotan bontot.

abang, adik pon malas giler minggu ni. cam ne neh? :(

hiro said...

ternak puyuh tnye gua..baru nak up..haha

baincardin said...

*Jom 'belasah Part 5' plak! ^_^

Dyna Yvonne said...

oit.aku doa ko semakin rajin agar ko nek pgkt.pastu bile da nek pgkt ko dpt gj beso.bile ko gj beso ko leh ofer bloger len makan besar.haha.oke x idea aku.kool kan.haha.

Cik Akma said...

eh malas laa. malas la bgs ;p

izni said...

"dah memang semulajadi rajin"
statement tu izni xleh trime..
hahahahahaha..

YanaMIB said...

ek eleh br 2 minggu derr..hahaha..tggu la dh sebulan klu nk rasa mls oke laghikk..cis cis cis~ =_=