Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Thursday, December 2, 2010

Industrial Training is INTRA

 


Well as you can see my header is in english, actually i just want to poyo2 only becoz only my header is in english but my content is in meLAYU

8 disember merupakan tarikh keramat di mana aku akan menjerumuskan diri ini ke lembah per-INTRA-an

praktikaL

di mana aku akan mengaplikasikan meluahkan dan menghamburkan segala ilmu berguna yang aku pelajari di university

ilmu2 seperti curi tulang, tidur di lokasi2 yang strategik, bermesra dengan gadis2 cun akan aku praktiskan sebaik mungkin.

kat mana aku Intra?

Femes meletop vavavom tempat Intra aku tu, semua orang tahu.


Erra fazira: AyuL, kau Intra kat mana? 
Aku:kau tahu Western digitaL?
Erra fazira:Western digitaL? susah nak masuk tu, camne kau dapat??
Aku:Company aku Intra tu sebelah Western digitaL

Bradd Pit:kau Intra kat mana?
Aku:kau tahu Western digitaL?
Bradd Pit:perghh gila ah kau dapat Western digitaL?
Aku:Tak ah, Company tu sebelah Western digitaL












.

14 comments:

adrinaqamarina said...

hahah. point dye sebelah tu.

all da best abang! cari yang smart3 untuk adik kat sana tau!

yang chun3 tak boley. t kakak ipar maraaaa

adrinaqamarina said...

seresly awan tu burukssss. haha. *lariks

abang, tamura tu kat mana?

AyuE SurihanyOt said...

haha..lawak dowh..punya la kecik company ko nak intra..=P

ohh selamat menjalani intra yg langsung tak best..bg aku la..

baincardin said...

kim salam kt erra ngan brad pitt. ^_^'

Dyna Yvonne said...

hahaha...chomel la lawak ko..hehe...
all da best beb.

cik tipikal said...

buruk gile lukisan. takpe, masa intra boleh usaha skill lagi

y@n@ M!B said...

hahaha oke la tu..at least ada jugak landmark utk bg org tau katne ko wat praktikal...mcm aku dulu belajar kt kliuc, ramai ty katne..so aku jwb je la, "kt sebelah uniten tu.." kui³...

gud luck beb!! ^_^

ifah said...

eh bgs jugak tu. klu yg sng org cari kan.

Lya Colours said...

hahaha sengal
apa2 pon best of luck yok!

Cik Akma said...

gud luck prtikal!! :D

Frodo Baggins said...

tipu!!! xkan cicnonet cam tu je?
tinggikan lagik kukisan tu bbrapa cm
hahahahhaa

Amanda Sasha said...

hahahaha sot. =o

kema said...

hahaha~...gud luck ayul....

Linglung said...

haaa..bila lu start? lu nak tahu gua kerja kat mana? gua kerja kat freescale! dekat sgt la tuuu