Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Saturday, October 30, 2010

Baby Farah




Aku memandang 'Baby Farah', kekasih hati kesayanganku.. ku tenung wajahnya dan ku kucup dahinya "ehmm" baby kesayanganku merengek manja

perlahan2 ku panjat belakang badannya dan kuhenjut. Henjutan kali pertama dibalas dengan desahan halus..henjutan kali kedua respon yang lebih asyik, jeritan resah sayup kedengaran..henjutan ketiga dan keempat dibalas dengan jeritan manja deras tak keruan dan henjutan ke lima....


............................

.......................

....................

..................

...............

.....

..

.










VRROOMMM!!!....VRROOOMM!!!




Baby Farah meraung nikmat tanda bersedia untuk dipandu...

Baby Farah, I Love You so very2 the much, mmuuaahh.














.

29 comments:

PinQib said...

geliiii bhaaaaii

PinQib said...

hahah. ye eh ak geli lagi. wakakaka.. bese lar. yang sniri purak3 x nmpk. wakakaka

y@n@ M!B said...

baby farah?? gila gay! hahaha~ =P

DuniakuAbstrak said...

PinQib - kau geli? ah tak caya..haha

PinQib - entry kau lagi lucah kot..hampeh

DuniakuAbstrak said...

yana- yela2 aku tuka nama moto aku baby yana..baru la lesbian...hahaha

hiro said...

baru angkat ke bro?

hamzah ian said...

dem..

echah mashuri said...

aiyarkk...sian moto kau dok henjut2 xpasal

DuniakuAbstrak said...

hiro - da lama da

hamzah- kecewa ke hape nih

echah- tak henjut tak start la moto aku..hehe

NichKhun said...

hakhakhak takde nama laen ke nak bagi kat baby tu? hakhakhak

farahh said...

oi oi. gua masuk sini sebab gua nmpak nme gua. sekali gua yg terkena balik.



dem dem dem ;)

plumpy.tootsie said...

babi.

Lya Colours said...

haha bongok la ko

john bert said...

patut banyak tompok2 semen atas motor tu

AyuE SurihanyOt said...

buat benda tak senonoh dgn motor...

dgn motor pon bernafsu ke???songsang la ko nih...

Fatul Akrul Ramli said...

farah boleh cum tak??

Cik Akma said...

errrrrr

¶A.K.I¶ said...

wa syak!
hamzah ian da nk setat setim!!
tp gagal kerna gamba bawah!!
keh keh keh

eiffel said...

hahahahaa..kome ayu sgt camtaek!!!


gwa ingt bernapsu ngan binatang paling rare...tp gwa xsngkaaaaa

Frodo Baggins said...

apsal mantap sangat nama baby farah ni bon?
mcm mana serbis beliau? ada bagossss??


>.___<<

DuniakuAbstrak said...

nikun- nama ni mcm stim sikit dari nama2 lain

farahh- oo..kalau bukan nama kau, taknak masuk la? taknak kawan! haha

tootsie- haaa... tu lah..abaikan ai lagi..

Lya Colours- Jangan halang hubungan cinta kami

john bert- warna itam kan? tu air mazi farah

AyuE- kau jeles, aku sayang Farah, Farah sayang aku..kami memang pasangan secocok

Fatul- mesti la boleh, aku selalu refill pelincir

Cik Akma- Farah kirim salam

¶A.K.I¶ - kau salah, hamzah mengalami ejakulasi pramatang..cepat sgt da keluar..lemah tenaga batin betul

eiffel- kau belum rasa nikmat bercinta dengan kenderaan..nanti kau tau la stim nya camne

Frodo- aku yang selalu servis farah..demand lebih..tapi takpe performance tip top..kejang gak kaki aku

plumpy.tootsie said...

yu tgk lah.nnti ai bakar farah tu.
huh,mencik!

fndrocka said...

Takde hasil main benda ni.ahah

lily_lolypop said...

HAHAHAHAHAHAHAHHA
otak ku mcm dh ke cite len dh nie.
hahahahahhahahaha
ni klakar gile okeh

nurkaloi said...

siott jer ko weyhh
hahahahahahaha

J. Abdullah said...

ni gua tak taulah pesen ape punya sexual orientation ni.

DuniakuAbstrak said...

plumpy.tootsie- hahaha..jeles betul tau yu ni

fndrocka- ada..hasilnya memuaskan

lily_lolypop- mana ada kelakar..ni kisah serius

nurkaloi- mana ada siot, sampai hati ckp aku mcm tu..haha

J. Abdullah- kau tak faham perasaan aku..

DAUD said...

nice one. haha...

nurkaloi said...

akakakak
ko lah perangai kotor betul
hahaha