Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Saturday, October 23, 2010

Barai




Hasil
study last minit
berusaha keras Study dan siapkan dokumen ISO last minute menyiapkan dokumen ISO dengan jayanya




Kesan sampingan lain...



Kelajuan otak memproses maklumat juga berkurangan







.

29 comments:

bukan penggoda said...

padan muka. wakakaka.

bukan penggoda said...

yay! fes! bkn mcm ko. x hebat lgsg.

bukan penggoda said...

cewah. dah x mode komen.

adrinaqamarina said...

hahahahaha. abang3. seres muka hensem macam mmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaamm......

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

woooooo sampai cam tu sekali ye.... serabut lah kepala ko nak siapkan iso tu ye

echah mashuri said...

ahahha....klakar je.bongok tol!
otak xberfungsi dah?jangan stdy r ayul!

soffea said...

masalah serius nie. sile berjumpa pakar. hehe.

nway, best of luck ya ;)

J. Abdullah said...

kahkah!

lu mandi tak?

mR.sYaH said...

kenapa aku perlu terasa??
hahaha..

nas said...

adoiyyai..aku pon..hahaha...klakar la beb....
siap leh jd gila kat pics no 3..hehehhee


latest entri:

pengertian sebenar seksi

plumpy.tootsie said...

tahniah.

anda yg tak hensem menjadi bertambah tak hensem.

Lya Colours said...

weh aku x payah study teruk2 pon ada eye bag
camne tuh
hahahah

y@n@ M!B said...

mesti ko kena bc komen byk² kali b4 ko boleh paham kan?? @_@


pas tido oke la blk otak ko tu...huhu~ ^_^

DuniakuAbstrak said...

ika- siot

ika- aku saje bagi kau fes, aku kan baik hati

ika- saje penuhi permintaan peminat

rina- mcm marc anthony kan? dah tau la

Afzainizam- serabut mmg serabut, lega dah setel

echah- kena stadi weh, pnderitaan kejap je ni..haha

DuniakuAbstrak said...

soffea- pakar pon cabot lari kalau tgok muka aku

J. Abdullah- time2 genting camni mandi 1.5 minit pon dah cukup

mR.sYaH- haha sama ke?

nas- ah kau pon?

awek tootsie- ciss..bertambah kacak la..mata kau tak betul tu...haha

lya- gilos, kalau kau rajin study penuh eye bag satu muka agaknya

yana- betul, sebab tido tak cukup la jd camni

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

lepas ni kompom otak kena paki pelincir

fndrocka said...

Kalau gini gayanya...tak lama lagi botak lah kepala kau..mcm akmal rizal.hahak

AyuE SurihanyOt said...

haha..bongok...lawak dowh..

Cik Akma said...

wakakakaa. lemsss

echah mashuri said...

kalau enjoy xbarai lak kan..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

weyh..datuk K mana ade kumis...die pakai misai hero tamil terus..

hiro said...

barai tuuuuu pe? gua inesen.

rAy jR...@...Aliff said...

kakakaka..chomel syialll...tersipu2 aku kt cni...eee...chomellll...wakkakakakakaa

Liliyuli said...

hahaha...kelakar..

dya adriza said...

Dasat.. lepas setle sume nih, mesti otak ko terlebih laju dari kilat!

PinQib said...

hehe.. aku xda eyebag/./ tp muke tetap serabai. wakaka.. exam mode kate..

DuniakuAbstrak said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o - jem dah ni..pelincir satu botol baru jalan

fndrocka- botak tapi hensem takpe jgn botak buruk

AyuE- muka kau camni gak masa buat thesis tu kan?

Cik Akma- lemss lemau

echah- takutnya, bila cik echah marah

kamen- haha siot, kau pernah pnjam misai dia ke?

hiro- cet, tak inesen konon

rAy jR...@...Aliff- erk comel?

Liliyuli- amboi suka betul

dya adriza- aminn..

PinQib- betul, sape tak serabai dia tak normal

kema said...

kne format balik otak tuh...baru respon cpt sket...hahaha~

DuniakuAbstrak said...

kema- dia dsplay 'unknown error' camne nih?