Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Wednesday, July 13, 2011

Kucing Gangster

"Lu dah lebih sekarang, Lu memang mintak kena pijak"

"Eh Lu apehal? Datang sini buat kecoh?"

"Lu kongkek awek gua Choi!! Lu memang cari pasal!!"

"Awek lu? awek mana satu Bell.. suzie? Carol? Julia? banyak sangat awek dah gua kongkek...mana gua ingat..ha ha ha"

"Kurang ajar!!!"

"HA HA HA cepatlah pijak gua..tak sabar dah ni"

"Ini tempat lu boleh la lu besar kepala, gua nampak muka lu dekat 'area' gua memang gua pijak lu sampai lumat"

"keh keh keh..ingat gua takut.."




........................................................








Di satu sudut lain pula.....






MIAOWW!! RRRRRRWWW!! MIAAAAAAAAWWWW!!!!!
WARGHHH!!!! MIAAAW!!!! WARGHHH!!!! MIAAAAAAAAWWWW!!!!



Memang bikin panas hati kucing memekak tengah-tengah malam buta....ada  kang aku tujah telor sekor-sekor


















21 comments:

Nveil said...

hahaha! sengal kau bai.

hackshitam said...

kesian kucing.

Eyka said...

hahaha...gilaaa ! hahaa:P

#suke entri ni..bila nak buat entri domo memekak plak? erkk~ okbai!haha:P

Miscellaneous Smiles said...

choiii..~

plumpy.tootsie said...

mmg aq gelak guling2 je bce.celaka lah kucing ni.

rafiq said...

lu ada pedang? kasi hentak sini satu kali kat sini. lu semmmbang ah,

asip محمد said...

kalau gua tu.. senyap-senyap gua merangkak tepi kucing tu.. gua menyalak kuat-kuat pulak..















p/s: jangan lupa pakai helmet.. safety first...

Lya Colours said...

jgn kacau la kucing tgh kongkeng tuh. aummmm!! eh tiba2 kucing jadi ghimau plak.hahaha

vampire's lovex said...

hahahah gengester habes...

bunga said...

hahahha..jangan kacau kucing..haaa

YanaMIB said...

eh xsangke ko paham bhs kuceng..mmg pencinta haiwan ko ni ghopnye..kehkehkeh~

kdg2 klu aku annoyed gila dgr kuceng gado mesti aku halo.."bersuraiii" pehtu dorg terkedek² lari cari port len lak sambung gado..grr~ =.=

Titisan Hujan said...

hihihi...
sabo aje la.
dh lumrah tu

kema said...

haduiii... (=.=")
hahaha~

Hansyirah Takezur said...

geram ngan kucing ke?? =.=''

Aujinz said...

hahhahahhaa.. imaginasi kena tinggi..
tapi memang klass.. koh koh koh

Puteri Iqa Izyan said...

haha.kucing pon pandai berebut awek. selalu jgk tgk dpn mate =P

bighagenjo said...

ahaH! dan muke. Apesal kat dashboard aku tak ada update entry kau eh?

Encik Psychopath said...

Gua syak ade yg pg melancap.

-li.zue- said...

kucing tu pun cakap,

lu buat lutut gua goyang bro!

Pyka Rahmat said...

hahahah tujah kasi pecah!

tujah! tujah! tujah! *ketuk meja pakai garfu sudu.

mochachichifinaz said...

hahahha...lawak! :D