Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Sunday, July 24, 2011

Hard Gay

Salam semuanya..

sudah lama guwe menyepi kini guwe muncul kembali, wah2..Intro guwe kayaknya seperti Lirik Lagu...keren gitu..keh3

saat ini guwe sudah mula 'dikerjain' ....(kerja).

Supriyanto, Tukiman, Agus dan Ari...berasal dari Jawa, Indonesia..mereka merupakan teman kerja guwe di posisi line produksi...

sebagai operator, menguruskan material butuh penelitian yang tinggi..... langsung terus kualitinya juga harus dijaga...

guwe capek banget...sebelum bisa menjawat posisi engineer harus guwe lakukan sendiri proses produksi dan operasi..."emang prosedurnya gitu dong" bilang bos guwe..

cewek-cewek mulus yang guwe idam-idamkan selama ini enggak ada...ramainya cuma cowok aja semuanya..sialan guwe bisa jadi gay jika selamanya 'dikerjain' disini

apa pun kondisinya guwe harus bertahan....

cowok ganteng dan berdedikasi seperti guwe harus maju terusssss....haha




ini oleh2 dari guwe.....sila nonton sampe abis ya? performancenya asyik banget...bisa buat kalian ketawa sampe mampus..ini cuma satu siri dari yang lainnya..masih banyak sirinya lagi, cuma search "Hard gay" di laman youtube..

moga ketemu lagi....daaaaa









.

14 comments:

bunga said...

hhahaha..ko ni memang sengal la..tiba2 mmain cakap indo..walau aku xpaham sangat tapi aku tetap baca..haha..hanya yang keluar dari mulut aku..hahahaha..(gelak jer)..haha..

adrinaqamarina said...

ayat sampe dijumpai tu terbayang org3 indon yang tua3 tu :P

Nveil said...

hard gay - marvellous!

Lea IsNaw! said...

peningpulak aku membaca karangan org indon neh..haha

rindu ko kat arena blog neh =)

HEROICzero said...

macam x sanggup plak nk klik play tu .

HAHAHA !

Lya Colours said...

ok aku confius skrg aku ada kat kalimantan ke? haha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ngomong2nya...eeehh...asl aku ckp indon???

gay??eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......yek

Titisan Hujan said...

yahOO...sengal

Encik Psychopath said...

=.=

Hansyirah Takezur said...

alaa.. xle tengok vdeo..
kmpus aku blog la vdeo...

hai saya mun. said...

hoit!

-li.zue- said...

baca entry kau buat aku rasa mcm tgk drama swasta indon ptg2 kat tv3!


cesss.tak paham satu apa aku -.-'

aku pun tak klik video tu. tak berani.haha

ecah mashuri said...

weh.ko neh!hahaha

Robot | Sakti said...

gua sangka blog lu kena hack.

hehehe