Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Thursday, June 16, 2011

Ini best bro



credit



Best bro kena jilat dengan kucing












18 comments:

Miscellaneous Smiles said...

E e e


.

cik ciput said...

meow...meow...

Berto said...

ahahaha, pernah pergi Bali? situ ada 'mandi kucing'




aku x pernah g pon, member cerita. keh2

Nveil said...

aplikasi pada manusia boleh? kehkehkeh

DuniakuAbstrak said...

Nveil - boleh bro, nanti dah kawin suruh bini kau jilat ..tapi kalau rasa nak kena terajang try jilat member kau..hahaha

buDAK keCIK said...

aiyoo. demm! ak suka cium kucing. ak taw dia selalu jilat bhgn dubur dia tp ak buat2 x taw. keh3

tp! nsb baik ak jnis mmg x suka cium mulut si kucing mnja tu sbb nnti bakal laki ak jelesh meyh. erk

bujal X said...

mencik!

NOOR FATIN said...

suka cium kucing!! hehe

ecah mashuri said...

mencik2!

bunga said...

hahaha..tu bukan jilat saja..kucing tu dah ambik kesempatan..hahahah..

aku xleh main ngn kucing..haha..

adrinaqamarina said...

kucing tak comeeeeeeeeel pon

AyuE SurihanyOt said...

bengong jugak..haha

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

Acik said...

yucks! tp kucing comel la ..

Raden said...

SUMPAH LOL!!!! hahahaha..cam syialll

Fyqa said...

eeeyarrkkk ! kejadah

ecah mashuri said...

naik bosan ak bc yg sme.updateeeeeeeee

DuniakuAbstrak said...

echah-malasssssssssss