Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Monday, June 20, 2011

Biratan unggul


(Gambar sekadar hiasan, bukan punggung mangsa sebenar..hahahaha)



Libasan mautmu di permukaan punggung suatu ketika dahulu meninggalkan biratan unggul di hatiku


keranamu..aku kini ada harapan menjadi 'manusia'

-Terima kasih Abah-




Selamat Hari Abah












.

22 comments:

ecah mashuri said...

ko selalu terlambat sehari kan?heeeeee...

eleh.yey2 je berbirat kt punggung je.alih2 satu badan penah kena.ko neh ak rase nakal xhengat tiime budak2.baca blog dah tau!

DuniakuAbstrak said...

echah - besa la chah lelaki..kalau tak nakal tu separa lelaki..haha

Berto said...

tengok lama2 mcm kepala lutut pon ada jugak

Miscellaneous Smiles said...

masa kena pukul kau tak pakai seluar ke..??

haih =.="

yusuf mujahidin ™ said...

haha..

kalo tk diajar mcm tu, dikata kurang ajar nanti.


abah mmg tkde galang ganti

adrinaqamarina said...

terbaik komen tu, time kena pukul, tak pakai seluar ke?


:P


dulu time kecik, rotan tu kira kawan baik daaah. nasib bukan jenis kena hanger tu.


T___T

AyuE SurihanyOt said...

seksi dowh bontot kau..haha

btw nice wish..

Shawn Razaleigh said...

selamat hari ayah. yearhhh

bujal X said...

ada love gittew~haha~~

ENCIK TIKUS said...

sweet doe...

Titisan Hujan said...

slmt hri abah

Raden said...

pastu time nk berak mesti feeling2 kan

ghost writer said...

hanya orang yang lemah saja akan berfikir kalau didikan begitu membuatkan kita menjadi kejam.

Nveil said...

oh putih rupanya.

-li.zue- said...

haha aku pun wish lambat sehari.















p/s. lawa b*****t bang. sexy. kahkahkah

rafiq said...

abah kau warden penjara ke?
bkesan ha kena libaihh..

Encik Psychopath said...

betul2 terkesan tu.

bunga said...

hahah...itulah kasih abah..ahhaa..tapi aku rasa satu bandan kan berbirat..ahha..budak nakal katakan..ahhaa

asip محمد said...

macam mana aku boleh tak perasan entry unggul kau ni? selmat hari bapa bro.. kah3 anak umur berapa dah?

Hansyirah Takezur said...

selamat hari bapa Ayul!
haha.. comey betul gambar bontot berlove itu,.. haha

ecah mashuri said...

wohwohhhhh,,,lupa paswordd ke wehhhh???

DuniakuAbstrak said...

ecah - haha kau ni chah...suka paksa aku update (--")