Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Saturday, November 12, 2011

Jahanam punya button 'printscreen'

baru je semangat nak kasi naik satu entry...da siap taip bermuka-muka surat..

tekan punya tekan button 'printscreen'  tak function pulaaakkk

terus mati pucuk aku nak tulis






nanti la bila ada mood balik.







.

13 comments:

Titisan Hujan said...

mati pucuk paku xde hal lah
beli baru

=p

reenapple said...

LOL...=X

Aishah Zin said...

ah!ALASAN!!!!

Hansyirah Takezur said...

asal la pegi tekan?
nk prinyscreen blog sy ke bam ayul?
=.="

Eyka said...

eh publish kena tekan print screen ek wey? keh keh keh :P


alasannnn...puiiiiiiii..haha:P

DuniakuAbstrak said...

eyka- aku karate hidung kau ni karang..ada perkara yg memerlukan aku nak printscreen..button printscreen tidak dapat digunakan lalu ia telah memati pucukkan mood untuk aku menulis

HEROICzero said...

mula la tu entah apa dia nak printscreen tu . keh3x~

rozeeta rashid said...

macam ni pun boleh takde mood ke. haha.

DuniakuAbstrak said...

HEROICzero - brg baek bro..keh3

ParkAir said...

Ko ada dlsr? kalu ada amik gambar skrin tu, lepas tu transfer masuk pc. kalu xde henset norkia pun buleh.

DuniakuAbstrak said...

parkair- kurang memberangsangkan hati la buat mcm tu

oranglidi said...

mmg payah xde prntskrin. tp klau pakai wndows 7 die ade function len yg leh printskrin jgk.

izni said...

ish3..kecian~~~