Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Tuesday, November 15, 2011

Cara-cara berblog sambil menambah pahala (edisi sarkas)

1.Upload gambar seksi gadis TERKINI, kalau cerita dah basi mana ada orang nak baca bhai, jangan sensored langsung. kasi tunjuk identiti sebenar. Kalau sensored nanti readers cakap anda menipu pulak.

2. Tujukan kata kata berunsur nasihat seperti. Isy3 apelah, insaflah wahai umat Islam, kembalilah kepangkal jalan wahai umat Islam

3. Batu apikan komen-komen pengomen rancak mengutuk ramai-ramai bertambah - tambah pahala anda...berbaloi-baloi

4. kalau rajin ulas gambar dengan kata-kata penuh keimanan

5. korek maklumat sedalam-dalamnya, hal-hal dalam spender lagi bagus

6 Letak keyword mesra gersang seperti artis seksi berkemban,  tiz zakyah yang gebu tembam dan bebola sakti Aron aziz,

7.Ulang langkah 1 hingga 6 untuk setiap isu baru, fresh story baru best, pengomen-pengomen setia yang horny tak sabar-sabar nak ulas isu terbaru melihat gambar lucah sambil berdakwah sesama sendiri di kotak komen

Tapi ingat satu pesanan penting ni,buat semua step di atas dengan niat untuk menyedarkan orang lain sebagai iktibar dan pengajaran, bukan trafik dan duit iklan semata-mata. tak mustahil melimpah ruah lah keberkatan hidup, pahala dan kesejahteraan anda


selamat mencuba














.

11 comments:

Aishah Zin said...

sarka betul.tp tulah realitinya.biaselah benda betul pahit sikit nak telan.keh3

Hansyirah Takezur said...

trololololo~

ko buat dulu... haha

izni said...

amboih..:D

bujal X said...

pohon dikongsi ke laman muka buku.

ParkAir said...

Step2 tu memang terbukti berjaya, contohnya Harian Metro, suratkhabar No.1 bagi eksekutif muda!

HEROICzero said...

troll !


hahahahaha bebola sakti aronAziz .

DAUD said...

wajib torai.

blog-tips-kurus said...

uuuuuu....!
short-cut yek? :-)

bighagenjo said...

nice tipsss haha.

PinQib said...

aih.. mcm penah buat je ko ni.. kihkih

DuniakuAbstrak said...

serius best buat macam ni..tenang hati malah wajah disuluh spotlight keimanan