Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Friday, November 25, 2011

Terbaik bro...hahaha






















.

9 comments:

Lya Colours said...

hambek sebijik. hehe

rozeeta rashid said...

kau aku kita satu. walaupun aku percaya ini, kau percaya itu. walaupun aku gelap, kau cerah. kita sama2 manusia. hehe.

DuniakuAbstrak said...

rozeeta rashid bukan rozita cek wan- weh aku nak like komen kau ni...terbaik bro! eh silap2 terbaik sis!!! hehehe

Lya Colours - berbijik-bijik dah tu

SM said...

gua lost, ni isu pasal apa?

oranglidi said...

aku lum dapat tgk lg ni. tenet down. kang ak donlod. hehe

bile baca kat komen2 dlm utube tu, ni vid fasal prkauman kan.

oranglidi said...

ok aku dah tengok..

ak pn stuju dngn komen tu. ade je org sbuk provok2 pasal hal perbedaan bangsa kat video tu kan.hadui. macammacam.

Hansyirah Takezur said...

pasal ni pon jd kontroversi ke?

kenalah respek satu sama lain dak.?

k isu ni pasal apa... xtau... haha.. =.="

Raden said...

oeg da xtau nk komen ape lettew..

DAUD said...

yang penting hormat menghormati