Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Sunday, February 5, 2012

Hidup ini penuh dengan drama dan aksi-aksi yang mendebarkan hati







7 comments:

Lya Colours said...

haha aku suka sloth tu. masa zaman study baru aku mengenali apa itu sloth.hihi

Raden said...

rajen nye lak kau bg link2 kat sini. ahaha

justin lover said...

alooo...kampus block video. xleh nk tgk...huhu 0_o

hafizudin said...

hahaha.
tak macam nak gugur jantung pulak kucing tu!

Hansyirah Takezur said...

haha... stylo gle muka kucing tu... :D

maCy said...

boleh tanye tak nape die pusing2 j ta pat tgk. ok. bb overlimit.

rozeeta rashid said...

muka kucing tu paling dramatik. haha. sloth tu tak nampak sangat. mata kecik.