Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Thursday, May 26, 2011

creating...creating




 



Penat mencari Identiti diri? kenapa tidak ciptakan yang baru?







11 comments:

JIJI YU said...

errrrr...baru aku terpikir dan tersedar..

DuniakuAbstrak said...

JIJI YU - masih banyak perkara yang kita tidak sedar..hehe

░♥si lampu neon♥░ said...

dah start dah yg baruu

ecah mashuri said...

betul jugek.,persoalanya nak mula dari mana?:)

wow.wow.dia boleh bertukar tmplate,

Titisan Hujan said...

itulah yg terbaik...
drp trus hilang arah dalam mencari identiti

admin said...

lain sudah template beliau...;P

ImranIrsyad.Blogspot.Com

izni said...

huhu..

DuniakuAbstrak said...

░♥si lampu neon♥░ - good bebeh...good

ecah mashuri - bermula dari sekarang..
kau dah 18 puluh kali tukar, ni aku baru nak tukar

Titisan Hujan - yup, thats my damn point

admin - ini semua atas bantuan dan tunjuk ajar sifu kekek

izni - whats the prob izni?

Nveil said...

pehh!! header baru!! template baru!!! arghhh! *setim*

DuniakuAbstrak said...

Nveil - tetap kalah dengan entri sanskrit kau yang super 'arghh setim'

vampire's lovex said...

nak cipta identiti baru tapi macam selesa dengan identiti skg..cmne?

upgrade je la identiti skg.. kan"? setuju hihih