Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Saturday, May 7, 2011

Selamat hari Momma

Hapdet ringkas..

Aku first time start cium pipi mak aku masa baru abis spm..masa tu rasa macam malu-malu bangang la jugak, tak pernah dibuatnya sebelum tu, mak aku pun rasa macam "What the heck anak aku ni? dah buang tebiat agaknya?" Biasa sebelum tu salam cium tangan je, tapi start dari ari tu siap pakej ciuman  sekali. Mula-mula tu memang la rasa janggal. Malu sampai  nak tanam muka dalam tanah tapi sekarang ni dah biasa dah siap aku bagi ciuman bertubi-tubi lagi, aku taknak ego tahi kucing menjadi batu penghalang kepada hubungan kemesraan kami.



Lelaki cium mak tak macho? Malu? Hak eleh cium awek tak malu plak? Abis macho lah cium awek?



Selamat Hari Momma to my Momma and semua Momma in the universe










Jangan kurang ajar dengan Momma, sayangi Momma anda secukup rasa






















.

22 comments:

adrinaqamarina said...

ni kira pakej mak mentua sekali kan? hehe

bunga said...

hahahha..dalam hati ada taman tu..hahahah..

sweet gak ko ni..hahaha..

Fyqa said...

pic tu mmg tak leh blah. haha

ok selamat hari ibu :)

rafiq said...

cute la ayul.
comel sangat.

Naddia said...

macho dgn macha same tak?

mealberd said...

calon anak mithali

Hansyirah Takezur said...

huu..
rasa sayu bce entri kali ini..
happy momma's day, ayul! :D

haha.. tukar jantina jap..

maCy said...

ecece.. hepi moms day :)

Pyka Rahmat said...

hai momma. bai momma

Republic Aku said...

sayangi dengan barbagai macam rasa...

ghost writer said...

gua bukan sebumbung ngan mak gua..nak kiss tangan pun tak dapat.

syahira ariff said...

sy syg mak sy jgk~!!!

YanaMIB said...

eh aku rasa laki cium mama lg macho..cium awek tu poyo je lebey..hehh ko jgn gatal cium² awek ko..haramjadah babe!! klu da kawen cam aku xpe..lagi byk cium lg banyakkkk pahala!! kahkahkah~ =P

DuniakuAbstrak said...

Yana Bengong- Babik, mentang-mentang dah kawin memberlagakkan diri kat aku pula...pi buat baby cepat sikit.. haha

Heidi Shafiq said...

haha.. pic tu lawak.. :D

DuniakuAbstrak said...

adrinaqamarina - hohohoho

bunga - bukan stakat taman, ada roller coaster dengan rumah hantu sekali.

Fyqa - selamat kau jugak

rafiq - sorry Im not gay

Naddia - sama, macam machap la konsep dia

mealberd - amin

Hansyirah Takezur - ape yang tukar jantina?

maCy - ececece..sama la

Pyka Rahmat - ni dah kenapa?

Republic Aku - seeloknya dengan berbakti dan membalas jasa

ghost writer - aiseh, kirimkanlah doa kesejahteraan

syahira ariff - wooaahh!! wujud lagi kau rupanya

Heidi Shafiq - jangan jadi kurang ajaq macam tu..keh3

Encik Psychopath said...

hari2 aku cium pipi mak. tak heran.

*anakmak*

DuniakuAbstrak said...

Encik Psychopath - pergh! pergh!! lu memang pergh!!!

Nveil said...

aku dah kawen nanti, hari-hari aku pasangan aku cium aku. kehkehkeh

bighagenjo said...

best!!

bighagenjo said...

weh, aritu aku ada komen kat entry ni gak. aku kata 'gud'. tu je. Sila prihatin. Haha!

medmozel leya said...

ek eleh...hahahaha