Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Saturday, May 14, 2011

blogspot gila

blogspot juga macam manusia, kadang kala boleh jadi gila

banyak komen dari korang dah hilang angkara kegilaan blogspot

sampaikan bighagenjo semangat betul nak menyatakan 'kepala hotak kau' kat aku dengan komen lagi sekali  menggantikan komen dia yang hilang tu dulu

 ..itulah yang dinamakan semangat kekomenan..keh3


bagus jugak blogspot ni jadi gila, pada saat aku menukar header baru yang buruk dan aku lupa bekap header lama *padahal header sekarang pun buruk jugak (--"),

pada saat itu juga blogspot bertukar menjadi sawan serta gila. dashboard tak boleh nak bukak, nak edit balik tak dapat dah, sape yang sempat nampak header buruk aku tu anggap lah itu merupakan satu peluang yang tidak dimiliki oleh semua orang..


you are the choosen one










.

19 comments:

Hansyirah Takezur said...

haa.. kan dah dapat gila tu..
hua hua hua.

nmpknya, i'm not the chosen one.. T_T
:P

Lya Colours said...

kelmarin aku set untuk auto post, untuk kuar entry semalam sepatutnya. tapi hampeh x kuar. buduh btoi

Titisan Hujan said...

hahaha
semangat kekomenan..mmg xley blah
tp aku suke

kes yg sama..penat tukar header.tup2 blog mengiler.

hri ni la keje edit mengedit blik

Dark Half said...

dan gua rasa agak bernasib baik kerana ketika kejadian blogspot jatuh sakit, gua cuma BW 2 ketul blog. dah la baru mula BW lepas rehat 2 minggu. cuba bayangkan kalau gua dah komen 50 blog. ada jugak skrin pecah kang

DuniakuAbstrak said...

Dark Half - haha dark..marahkan blogspot skrin monitor jadi mangsa

lama tak nampak kau...sangap bahan senggama minda kau

kasi up cepat sket

THE LEKAT LEKIT STORY said...

BETUL LA ENTRI YG HILANG ADA BALIK TP KOMEN TU HILANG TERUS.. nak buat camna redha je la, kita raih balik komen2 baru. header nice jer.. simple tak sarat. ok la tu
TERKINI : HARUS MENGUMPAT KALAU..
TERKINI : MUDA TAK SEMESTINYA BUJANG
TERKINI : JANGAN DI KAIT ORANG YANG TELAH TIADA

adrinaqamarina said...

blogspot gila. pengguna blogspit jadi makin gila :P


eh eh eh mana header baru?

bighagenjo said...

Gahahaha! jangan la nyatakan keja vodoh aku kat sini. Jatoh maruah aku bai.

DuniakuAbstrak said...

bighagenjo - saje nak femeskan kau kah3

Kazen said...

haha sabor bro...blogspot dalam process upgade system...laa hehe :p

Nveil said...

aku seru kau untuk tukar layout blog ni. aku seru kau. aku seru kau.

~('__'~ )

asip محمد said...

baru entri gua hilang.. tu belum blog gua hilang.. kalau tak boleh bawak gadoh namanya.. kah3

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
habis komen gua hilang kat sini..jom kita saman blogsport

bunga said...

haha..jangan ko giler udah la..sbb t cian kat i xde nak marah i..haha

Gadis Rama-Rama said...

ala..i'm not the lucky one...huhu

Dyna Yvonne said...

smgt aku up entry stlh bpe lame rehat.tp seb bek die kaver balik.heh

-li.zue- said...

bukan header buruk lah,

tapi header abstrak,

abstrak itu seni,

seni itu sentiasa lawa. :)


woi.tayanglah lagi header buruk tu.
nk tgk jugak. hahah ;p


nak tuka header baru jugak. =.='

Berto said...

ketidakwarasan blogspot buat aku nak beralih arah ke dotcom pula, nseb baik x da duit

said...

jgn risaulah maintainance sementara shj,,bukan lenyap terus...makin ramai blogger so kena lah upgrade lagi mereka ni,,utk kepuasan kita juga di masa depan,,,

skodeng,,,http://imranirsyad.blogspot.com