Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Sunday, August 28, 2011

Seni mengarut (faradyable)

Bukan nak cerita pasal

Ucapan Selamat Hari raya

Pengalaman ponteng puasa

Cerita Juadah berbuka...


bukan


.......




Ini time gua mau cerita sama lu orang pasal 'Seni mengarut'


Mengarut itu sebenarnya merupakan salah satu cabang  seni. Karutan yang power mengundang rasa seronok dan kebahagiaan. Karutan yang lemau mengundang caci nista dari orang ramai. Tidak semua orang berkemampuan mengarut. Ada yang semulajadi sengal, ada yang mula-mula skema gaban tapi berkawan dengan spesis-spesis kepala setan..pengaruh tv..terminum clorox...terjatuh lalu terhantuk kepala kat lantai lalu kepala otak jadi biol justeru selepas itu mampu melontarkan karutan-karutan yang power...apa lagi?

asasnya..lain orang lain level karutannya....

Contoh karutan yang macam haram..








Apa-apa pun jangan terlalu obses mengarut, mengarut hanyalah sekadar hiburan bukan pegangan, dan tidak semua orang boleh menerima karutan...

bertempat dan berpada-padalah untuk mengarut.




mengarut+ilmiah= mengarutlimiah

ini yang aku sedang evolusikan..keh keh keh





.














.

4 comments:

yusuf mujahidin ™ said...

video paling mengarut..haha


oh, selamat beraya bero

░♥si lampu neon♥░ said...

saya sampai download benda merepek ni hahahaa huhu

rAy jR...@...Aliff said...

slm syawal....

Jαnnαhツ said...

mengarut tapi boleh bikin sakit perut sebab tergelak sampai terhantuk-hantuk. haha! cuba ah tengok video faradyable yang kertas warne tu. siyes lawak.