Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Sunday, April 3, 2011

Berguguran ke bumi

Gugurnya kau ke bumi bukan bermakna kau hina

Gugurnya kau ke bumi menandakan sudah sampai masa untuk kau pergi

Gugurnya kau ke bumi bersama mereka-mereka syahid yang lain

Gugurnya kau di medan perang tetap ku sanjungi

Yang gugur diingati yang tumbuh mula beraksi
























#Tadi shave bulu ketiak, bergugur-gugur semua bulu.....hikhikhik

























.

22 comments:

miss no name said...

adoyai..bulu ketiak rupanye!!!
ingatkan mende tadi =.='

adrinaqamarina said...

adik dah agak dah, ingat bulu kaki.

rupanya erk. tak sanggup nak mention

*baling kerusi

MATAHARI said...

-.-"""

azwa amani said...

huhuhuhuh...lawak bace entry ni

MR. SYAH said...

hahah.. kusangkakan apa.. rupa2nya bulu ketiak.. kah3..

echah mashuri said...

weh.sllunya lelaki kan simpan bulu ketiak?nape ko cukurrr???????

lea said...

ha ha ha ha hampeh jer!

wakakaka

Eyka said...

ceh! hamps...pnat je scroll bawah! hahahaaXD

bunga said...

haha..xperlu tunggu gugur kau cukur jer..

SuperPorn-Star said...

pelakon lucah macam saya pun kena selalu cukur bulu tau? Setiap inci badan kitew orang tengok. sampai kepala sekali botak.

ENCIK TIKUS said...

perghh bulu ketiak, gersang weh..

Nveil said...

dengan kelajuan internet yang tak seberapa, kau buat aku gigih nak bukak web page ni.

dan sekarang kau buat aku rasa nak #@%$^%

Encik Psychopath said...

sialan. dah la aku tengah makan.

Dark Half said...

terbaekk di pasaran. sesuwai utk iklan di radio busan..baru ceria sket. ye dok?kikiki

Raji berkata said...

hahaha asal kau cukur
cabut jer =.=

DuniakuAbstrak said...

Raji- Sesungguhnya mencabut satu per satu helaian bulu ketiak menuntut kesabaran yang amat tinggi. Aku tidak sabar orangnya

Berto said...

bulu ketiak ni aku x suka cukur, aku gunting je. malas nak beli shaver

DuniakuAbstrak said...

Berto- Shaver aku satu tapi cukur pelbagai lokasi... hue hue hue

DuniakuAbstrak said...

miss no name - ngeh3

adrinaqamarina - tak cukup tepat, next time cuba lagi..he he he

MATAHARI - nak pnjam shaver? keh3

azwa amani - ingat "huhuhu" tu sedih...

MR. SYAH - bulu ketiak pun bermaruah

echah mashuri - lelaki pembersih cukur la der

lea - kau dah cukur lom?

Eyka - berbaloi kau scroll

bunga - memang aku cukur la weh, meh tlg cukurkan.

SuperPorn-Star - bila shooting? aku nak tengok.

ENCIK TIKUS - dengan bulu ketiak pun kau sangap..parah...parah

Nveil - tahniah kerana berjaya #@%$^%

Encik Psychopath - makan mee baru rasa terfaktab sebab mee kan bentuk dia macam bulu..

Dark Half - iklan seperti ini boleh memperkotak katik kan perasaan, risau pula ramai yang membunuh diri lantaran jiwa tersiksa..

Hansyirah Takezur said...

haha..

mesti time cukur bulu ketiak tu sempat lagi berjiwang camtu kan..

wohoo..got the feeling..

terbaiklah! :)

Cik Akma said...

LOL haha

za petrelli said...

hahahah.. ngek..