Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Friday, April 29, 2011

Boring..Boring..Boring


Animasi ini didedikasikan kepada sesiapa yang tengah boring sekarang ini...keh keh keh 




24 comments:

adrinaqamarina said...

kepada sesiapa yang tengah study dengan mayat adalah sangat tidak patut oke!

DuniakuAbstrak said...

mayat kan sumber inspirasi adik..keh keh keh keh

Encik Psychopath said...

booooring.

DuniakuAbstrak said...

booaaariinngg toooo..zzZZz

echah mashuri said...

pdahal ko yg boring.;p

asip محمد said...

eh? uncle sam? kah3

Melda Mohd said...

Aaaaaa. Ape ni. Takut tau. *Tumbuk tumbuk bahu* Ahaha~

DuniakuAbstrak said...

echah mashuri - mana ada padahal, da memang aku boring pon

asip محمد - uncle sam ke?

Melda Mohd - hahaha.. alamak sori terterajang pula

Lya Colours said...

aku pon tgh boring ni. huhuuhu

Hansyirah Takezur said...

memang boring dgr dia cakap camtu banyak kali.. huhuhu.. =.=''

dindingkosong said...

hoho...naseb aku tak boring...hehe

DuniakuAbstrak said...

Lya Colours - apa kata kau persembahkan tarian khas untuk ilangkan boring aku


Hansyirah Takezur - nah rasakan kau ha ha ha


dindingkosong - bila boring miscall aku

dindingkosong said...

eh...no telefon pon kau tak bagi...aku miscall di shoutbox kau ajelah ye...hehe

Melda Mohd said...

Ooo. Berani terajang kita ye. Cheese! Sekian. Ahaha~

Fyqa said...

ouh scary ! haha

adrinaqamarina said...

wah cepat gilos dah 15 ekor lipas! lumayan tangkapan :P

JIJI YU said...

ehm2..kesian aku tgk mayat tu..mati berutang ke weh

DAUD said...

boring sampai mati.......

Nveil said...

ok. aku terkejut.

Titisan Hujan said...

tersangat ABSTRAK~~

lea said...

ngeri doh!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ha ha ha... gua bukak pagi pukul 9 tak takut pun..dalam kata kata tu

DuniakuAbstrak said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o - aku tepek muka mayat ni bukan sebab seram tapi pasal ayat tu..keh3

DuniakuAbstrak said...

dindingkosong - dah mizcall seru nama aku tiga kali

Melda Mohd - kalau taknak kena terajang, nak apa? nak dukung?

Fyqa - jangan takut, kan kacak tu

adrinaqamarina - suka la tu jadi lipas

JIJI YU - ntah la weh, aku tak siasat lagi

DAUD - dah mati pun dia boring lagi

Nveil - kamon takkan terkejut kot?

Titisan Hujan - perli ke hape? (--")

lea - apesal ngeri dengan yang berwajah kacak?