Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Tuesday, April 19, 2011

Kongsi

Katakanlah, yang setiap dari satu-satu emosi itu, terdiri daripada beberapa bahagian kenangan yang hendak kau hapuskan.

Katakanlah, pada setiap bahagian kenangan itu, ada cubaan yang telah kau pilih dan menyerlahkan setiap inci dari sifat kebodohan.

Katakanlah, dari sudut kebodohan itu, yang kau lihat, satu tindakan bijak hinggakan kedengaran gelungan nafas kemenangan yang kau raih.

Katakan pada aku, yang sebenarnya,


kita 'terpilih'.












Power gila siput BaBi  kalau aku tulis macam ni,
Nveil yang tulis, ayat semua sanskrit habis, busit betol.


Dol, kau makan apa sampai jadi macam ni?





http://adsgadfhdsgh.blogspot.com

adsgadfhdsgh....nak sebut link blog kau pun seksa..








adsgaadsgadfhdsgh

adsgadfhdsgadsgadfhdsgh

adsgadfhdsghadsgadfhdsghadsgadfhdsghadsgadfhdsgh




%$#%#@$









.

18 comments:

broken_nigina said...

kan?boleh klimaks.

adrinaqamarina said...

ke dye pakai type je tu abg?

banyak ah mee goreng mamak. tu dah biasa sangat dah tu :P

Lucifer said...

adsgaadsgadfhdsgh

adsgadfhdsgadsgadfhdsgh

adsgadfhdsghadsgadfhdsghadsgadfhdsghadsgadfhdsgh

Lya Colours said...

boleh terjuntai lidah aku nak menyebutnya

Hansyirah Takezur said...

xpayah sebut dah kalo link camni..
pakai copy, paste+go je..

ada gak la link camni.... -.-'

YanaMIB said...

aku x baca pn link tu smpi abes...aku baca 3 huruf pertama je..hahaha =P

dindingkosong said...

aku berjaya hilangkan sikit kebodohan aku hari ni...hehe

asip محمد said...

adsgaadsgadfhdsgh

adsgadfhdsgadsgadfhdsgh

adsgadfhdsghadsgadfhdsghadsgadfhdsghadsgadfhdsgh

Nveil said...

siapa yang hafal link penuh tu memang manusia yang berguna dan bijak.

okay bijak tu sengaja tambah untuk katakan usaha dia tak sia-sia.

haha!

aku pun hafal adsg ja bai.
tak dayo den nak ngingat semuonyo eh.

Dark Half said...

aku merasa sangat ter'pilih' dapat baca entry cik Nveil yg dikuasaduakan oleh cik balang biru



adsgaadsgadfhdsgh

DuniakuAbstrak said...

Dark Half - aku terasa sangat ayu bila kau panggil aku 'cik'


adsgaadsgadfhdsghadsgaadsgadfhdsgh


.

kema said...

mmg takleh nak myebut....haha~

ENCIK TIKUS said...

argggghhh ! *pancut*

Berto said...

adsgaadsgadfhdsgh


*astaghfirullahalazim. payah betul nak menyebutnya.

badboy said...
This comment has been removed by the author.
DuniakuAbstrak said...

Berto -sejuk perut aku tengok kau beristigfar

maCy said...

tak mgkin hafal link tu =="

DuniakuAbstrak said...

broken_nigina - terlebih klimaks dah, rasa nak terajang nveil sebab bagi aku penat klimaks

adrinaqamarina - ntah la, tanya la kepada empunya badan sendiri..eceh macam nak merisik je bunyinya..


Lucifer - hah sebut lagi sampai berbuih mulut


Lya Colours - terjuntai lidah takpe jangan terjuntai benda yang tak sepatutnya dijuntaikan


Hansyirah Takezur - ada...see, kau sendiri pun tak percaya kewujudan link semacam ini wujud di muka bumi.

YanaMIB - ke kau tak baca langsung?

dindingkosong - bagus, dapat hilangkan sikit pun dah dikira bagus..bodoh aku je ni degil sikit nak ilangnya.


asip محمد - ingat comel la tu?



Nveil - kau ingat dengan memuji bijak kepada kami mangsa-mangsa yang terseksa lidah menyebut link kau, kami akan maafkan kesalahan kau..tidak sama sekali wahai Nveil.

tipu, kau ingat semua kan?



kema - boleh sebut, tapi sambil batin tersiksa


ENCIK TIKUS - cet, tak mantap langsung, baru baca ayat pertama dah pancut.


maCy - siapa yang gigih menghafal boleh rasanya