Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Wednesday, April 27, 2011

Trafik tersekat


Jalan raya macam ni















Hasilnya



















 Jalan raya macam ni














 Hasilnya

 


























Jalan raya macam ni























 Hasilnya




































 P/S Kalau nak bunuh diri aku syorkan cari jalan raya yang menyumbang kepada kadar kesesakan jalan raya yang paling babi sesak, contohnya terperangkap selama 80 jam, kau akan mati pucuk, mati akal, mati kutu, mati tenuk, mati sotong, mati gajah urat otak terputus mati terkangkang.












.

24 comments:

dindingkosong said...

hahaha..
aku simpati pada sesiapa yg alami kesesakan jalan raya...
senang2, kayuh je beskal...hehe

asip محمد said...

selamat memandu.. ingatlah pada orang yang tersayang.. ikat tali pinggang keledar.. jangan memotong kiri.. ingatlah peraturan jalanraya.. keh3

Nveil said...

aku vote untuk mati pucuk.

nur anis said...

ouh..walaupun tak drive, tetap rasa tension kalau traffic macam tu..

orang panggil aku mun. said...

diluah mati emak.ditelan mati bapak.dibiar mati anak.

Naddia said...

mati terkangkang sexy tahu?

Berto said...

trafik jem aku boleh tahan lg, tp bersempit2 dlm komuter, ok itu sgt cilaka

rafiq said...

yang last tu demo pecah kelape ek?

pandai gak ko melukis kan. tercelen oranglidi.

misschokichoki said...

sabar ayul sabarr.sabarr .sabarrrrr

misschokichoki said...

eh.ak ecah mashuri.acc kawan ak tuh.malas nak login

bunga said...

hahahha..lau aku baik naik motoo..aaajahaha

bujal X said...

he~~aku time jem suka tenung orang kat kereta sebelah~~haha~~

DuniakuAbstrak said...

bujal X - (--") saiko betul

yusuf mujahidin ™ said...

mengaji time jem blh ilang stress

hehe

DuniakuAbstrak said...

yusuf mujahidin - betul..haih...insaf kejap

Hansyirah Takezur said...

lawa ar lukisan2 tuh.. haha..
abstrak giler..

i hate jammed.. =.=''

nurkaloi said...

hohoho sabar jerk laaa
pe kate renang-renang jer
sure cepat sampai hahaha

ghost writer said...

mati tercekik glade spot ketika perut lapar tersekat dalam jem...

dindingkosong said...

walawehhh...insaf baca komen yusuf mujahidin...wuuuu~

adrinaqamarina said...

haha naseb adik jalan kaki

T____________________________T

part mengaji tu, diorang kat sini salu amalkan, kekadang rasa kecil je bila pandang kiri kanan orang dok mengaji

T___T

Melda Mohd said...

Tak pasang Ambi Pur Car kot. Sebab tu stress. Ahaha. Tetiba buat iklan. Ngehehe~

bighagenjo said...

gahaha! gile hodoh lukisan kau. Meh kakak ajar meh.

DuniakuAbstrak said...

dindingkosong - seksa batin jiwa raga..mental..mental

asip محمد - bila jem dah tak ingat dah semua tu, rasa nak gigit semua orang ada la

Nveil - mati pucuk tu paling sedih

nur anis - rasa nak pukul orang la kan?

orang panggil aku mun. - biar aku telan kau tak payah luah-luah

Naddia - haih nak yang sexy je

Berto - berhimpit dengan makwe seksi memang la kau gembira hati

rafiq - orang lidi power kot, aku hanya picisan je..keh3

misschokichoki - ok ok ok..yeke? ke blog kedua kau ni? kantoi..hahaha

bunga - naik moto pon boleh sakit otak kalau jem cilanat begitu

Hansyirah Takezur - lukisan barai kau kata lawa

nurkaloi - haha kau ingat kolam ke nak berenang-renang

ghost writer - boleh jadi jugak..keh3

dindingkosong - yusuf tu mulia orangnya, selalu menasihati aku kembali ke jalan yang benarr..pi la ngorat dia *angkat2 kening

adrinaqamarina - jalan kaki kalau dekat takpe, mengaji itu makanan rohani..amalkan untuk jiwa menjadi tenang.

Melda Mohd - pasang perfume 10 gelen pun tidak berguna melda

bighagenjo - haha cilakak! meh aku karate tengkuk kau meh

░♥si lampu neon♥░ said...

aku mmg letak komen moderation tu..hahaha sebab kang keluar komen yang pelik2 je..sebab banyak sgt peminat hahaha..zzz

I HATE KUALA LUMPUR...pagi pagi kene keluar rumah lepas semayang soboh..tu pun lom tentu dapat samapi awal kat tempat kerja..wtttttfal !