Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Saturday, March 19, 2011

PopuLasi wanita Lagi banyak dari LeLaki?

Sedar atau tidak sekarang ni wanita Lebih banyak populasinya berbanding lelaki di mana-mana sahaja di tempat-tempat yang berguna dan cerah masa depan seperti di sekoLah, universiti, HospitaL dan tempat-tempat kerja semuanya majoriti wanita Lebih banyak dari lelaki.

Adakah
1.PopuLasi Lelaki semakin berkurangan?
2.Atau popuLasi wanita meningkat secara berganda?
3.Atau adakah spesis kaum lelaki semakin pupus diteLan Zaman?







TRAIN??












.

28 comments:

nur anis said...

dalam kelas 20% je lelaki..huhu

dylli said...

tak jugak kot.
tapi yang dalam koc wanita tu,
setuju sangat! -,-

- koroe - said...

cuba kau masuk kos mekanikal.




awek sejemput je. hahaha




tapi betul lah. laki makin kurang. sebab tu buleh kawen 4. haha. kalau kira ratio, sorang laki dapat 5 awek.

adrinaqamarina said...

eh gambar i di situ.

rindu lew tew. :PP

bak royalti laa.

lea said...

tapi kat dalam hospital mental, lelaki lebih ramai dr pompuan

SuperPorn-Star said...

dada kartun perempuan tu ada sikit2 mcm gambar dada mami yuzuhiko.. ^^

MATAHARI said...

-.-"""""" bak kata koroe, ada 3 bunga je dan 20 batang.


-.-"""""

Dyna Yvonne said...

oi oi oi.gambar aku tu!

haha.

mane ko dpt statistic populasi tu?

bukan laki lebih ramai dari pompuan ke.

cume kelebihan wanita berbanding lelaki ialah wanita rajin dan gigih berusaha.

boleh gitu?

hee~

bunga said...

hahaha..laki ramai la..haaa.tempat bunga keje ni ramai laki..tempat keje dulu bunga jer pompuan..haha..

tapi dalam kelas bunga dulu 40 pompuan 4 laki..hahah..

Dark Half said...

haha...blog hiro mmg bleh dijadikan contoh blog lelaki yg ramai commenter pompuan

wpun statistik lelaki di m'sia dikatakan lebih dr pompuan, tapi aku still nmpak kaum awek lebih ramai. lelaki berkualiti makin krg, ramai yg lepak kat jail n pusat serenti agaknya

echah mashuri said...

ahahah..daam kelas ak dua org je jntn.2 pn jrg dtg kelas.kos librarian.opkos la pompuan banyak.;p

hackshitam said...

hahaha.
mintak royalti jugakk.
keh keh keh.
coli lebih?hahahaha
buleh kawen lebih lar pasni..

hackshitam said...

hahaha.
mintak royalti jugakk.
keh keh keh.
coli lebih?hahahaha
buleh kawen lebih lar pasni..

Cik Akma said...

waakakaka dlm train!

JIJI YU said...

aku ade ni..tak pupus lagi ni..

yusuf mujahidin ™ said...

ramai lelaki anunya dlm botol dh skrg


kehkehkeh~

Frodo Baggins said...

x pupus ...
sedang menternak berudu yg sihat
yg ovari itu jgn risau yer

Berto said...

kah kah, bnyk2 blogger dlm gambar tu, abam hiro lah yg paling seksi, kui kui

eszol raar said...

memilih itu harus

cerewet itu tidak

DuniakuAbstrak said...

yeah, kaLau tangkap muat je tak betuL jugak

profiLe pic kau cooL giLa..hahahaha

kema said...

dulu dak cozmate laki2 leh bilang ngn jari jer..sepuluh pun tak smpai...hahaha~

Naddia said...

uwaa...ade gambo aku. nseb bek takde dialog lucah

weh..cantek lukisan org lidi pompuan

PinQib said...

hidup wanita!!!!!

YanaMIB said...

bila aku teliti blk kartun² ko br aku prasan betapa detailnya ko lukis especially tang dada tu..huakakakaka..mengong! =_=

MATAHARI said...

Kami daripada.....
Universiti Malaya (UM), Kuala Lumpur
Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Selangor
Universiti Putra Malaysia (UPM), Selangor
Universiti Sains Malaysia (USM), Pulau Pinang
Universiti Teknologi Malaysia(UTM), Johor
Universiti Malaysia Pahang (UMP), Pahang (dulu KUKTEM)
Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM), Kuala Lumpur
Universiti Utara Malaysia (UUM), Kedah
Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), Sarawak
Universiti Malaysia Sabah (UMS), Sabah
Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), Perak
Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), Negeri Sembilan (dulu KUIM)
Universiti Teknologi MARA (UiTM), Selangor
Universiti Malaysia Terengganu (UMT), Terengganu (dulu KUSTEM)
Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM), Johor (dulu KUiTTHO)
Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM), Melaka (dulu KUTKM)
Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), Perlis (dulu KUKUM)
Universiti Darul Iman Malaysia (UDM), Terengganu (Kini UniSZA)
Universiti Malaysia Kelantan (UMK), Kelantan
Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM), Kuala Lumpur (dulu ATMA)

Politeknik Ungku Omar, Ipoh, Perak
Politeknik Sultan Haji Ahmad Shah, Kuantan, Pahang
Politeknik Sultan Abdul Halim Muadzam Shah, Jitra, Kedah
Politeknik Kota Bharu, Kok Lanas, Kelantan
Politeknik Kuching, Kuching, Sarawak
Politeknik Port Dickson, Si Rusa, Negeri Sembilan
Politeknik Kota Kinabalu, Kota Kinabalu, Sabah
Politeknik Shah Alam, Shah Alam, Selangor
Politeknik Johor Bahru, Pasir Gudang, Johor
Politeknik Seberang Perai, Permatang Pauh, Pulau Pinang
Politeknik Kota, Melaka, Balai Panjang, Melaka
Politeknik Kota, Kuala Terengganu, Kuala Terengganu, Terengganu

Kolej Kemahiran Tinggi MARA (KKTM)
Kolej Matrikulasi Perlis
Kolej Matrikulasi Kedah
Kolej Matrikulasi Perak
Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan
Kolej Matrikulasi Melaka
Kolej Matrikulasi Johor
Kolej Matrikulasi Pahang
Kolej Matrikulasi Labuan
Kolej Matrikulasi Pulau Pinang

Sekolah Menengah Sultan Abdul Halim
Sekolah Dato Abdul Razak
Sekolah Menengah Kebangsaan Tengku Sulaiman
Sekolah Menengah Kebangsaan Putra
Sekolah Menengah Kebangsaan Raja Puan Muda Tengku Fauziah
Sekolah Menengah Kebangsaan Sanglang
Sekolah Menengah Kebangsaan Syed Ahmad

TADIKA Perpaduan Kampung Alor Bakong
TADIKA Kemas Taman Pelangi
TADIKA Kemas, Kampung Attaduri
TADIKA Pelita, Taman Langkap Jaya
PUSAT ASUHAN TUNAS ISLAM(PASTI)

Majlis Pewakilan Pelajar (MPP)
Ketua Pengawas
Ketua Pengawas Pusat sumber
Ketua Kelas
Penolong Kelas
AJK Kelas
Ahli Surau Sekolah (ASS)
dan
semua Pelajar – pelajar …………………....
MENYUKAI ENTRI anda!!!!
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´¶¶
´´´´´´¶¶¶¶¶´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´´´¶´´´´´¶´´´´¶¶´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´¶¶
´´´´´¶´´´´´¶´´´¶¶´´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´´´¶¶
´´´´´¶´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´´´´¶¶
´´´´´´¶´´´¶´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´¶´´´´´´´´´´´´¶´¶¶´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´¶¶
´´¶¶´´´´´´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´¶¶
´¶¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶¶´´´´´´´´¶¶´´´´´´´¶¶
´¶´´´´´´´´´´´´´´´¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´¶¶
´¶¶´´´´´´´´´´´´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´¶¶´´´´´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶¶´

DuniakuAbstrak said...

MATAHARI - babeng, aku yang bersikap berkecuaLi pun kena

DuniakuAbstrak said...

nur anis - takpe jangan sedih

dylli - pesen katak bawah baLdi

koroe - sebab tu Laki banyak bini pun ekosistem tetap baLance

adrinaqamarina - gambar curik mana ada royaLti ha ha ha ha ha

lea - agak betuL

SuperPorn-Star - kau peminat dada mami yuzuhiko ke?

MATAHARI - batang ada 20 sekaLipun kaLau prestasi tak mantap sia-sia jugak

Dyna Yvonne - statsitik dapat dari pemerhatian dan pengaLaman hidup aku. Lelaki memang pemaLas

Bunga - perasan tak kaLau jurang perbezaan mesti ketara?

Dark Half - Point aku, LeLaki kurang di 'tempat-tempat yang berguna dan cerah masa depan'

yup, LeLaki berkuaLiti memang kurang sekarang ni.

echah mashuri - kau ada aura-aura jantan, kira boLeh La..

hackshitam - keh3 semangat kawin Lebih terus meningkat

Cik Akma - jadi kat kau nanti

JIJI YU - syukur...

yusuf mujahidin - one of the reason, anu hiLang..

Frodo Baggins - ternak takpe jangan bazir dibuang..keh3

Berto - kemain sayang dia kat abam Hiro

kema - tahu takpe

Naddia - maksud kau Lukisan boobs orang Lidi perempuan?

PinQib - kemenda?

YanaMIB - kaLau detaiL berdarah idung kau nanti tengok

ENCIK TIKUS said...

LOL