Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Tuesday, March 15, 2011

Menangis

Menangis kerana sedih, menangis kerana gembira, menangis kerana takut, ada banyak punca yang boLeh menyebabkan seseorang manusia itu menangis. Tapi tahukah anda bahawa dengan menangis seseorang itu boLeh keLihatan comeL dan Lucu?





Menangis penuh penyesaLan..
Awek ni konon-konon nak nak buat HosteL koLej dia bersaLji dengan menggunakan 'fire extinguisher' tapi Lain puLak jadinya, pLan tak menjadi Loceng kebakaran puLak yang berbunyi, semua student yang duduk kat HosteL tu terkejut bengang dan marah.

Video ni di rakam oLeh member dia, member dia pun duk tahan geLak je masa tengah rakam..hahaha


ComeL keLakar je aku tengok  awek ni..hahahahahahahaha









.

16 comments:

Frodo Baggins said...

kah kah kah
tiba2 gua hilang napsu makan!!!

DuniakuAbstrak said...

keh3 aku kaLau bab makan Tayang La apa pun nafsu mencanak je tak turun-turun

SuperPorn-Star said...

hish, nasibla aku belum sarapan. Grrr... Tgk mulut dia tu agegege..e :B

MATAHARI said...

>.<


*lari*

Lya Colours said...

tuh laa xde kerja cari kerja
ayol ko tolong lap2 sket ayor mata dia tuh

JIJI YU said...

ekekehh..makin lalu aku nak makan lepas ni

YanaMIB said...

aku nangis lg comel..lalalala =P

bunga said...

hahahha..sakit perut tahan ketawa...hakhaka..aduhh..jumpa la ko ni cari video cam ni..hakhak..

echah mashuri said...

xfhm dia ckp ape.tp comel jek n klkar.hhuhuhuhuhu...

poyotito's said...

kakakaa
naya pulak gua dengar..
tak ada kerja tu laa

Dark Half said...

alolorr..camtu pun nanges ke?kikiki

-li.zue- said...

hahahahahahahaa


ceyt2 ayul.
kalo dah awek yang nangis mmglah comel aje.

tp kalo lelaki yg nangis?
adoiiiii. ;p

Naddia said...

aaa! alasan ko nk nanges! laki tak yah nangis aa

DuniakuAbstrak said...

Naddia - orang semulajadi comeL macam aku tak perLu tunggu nangis bau nak comeL..

lea said...

hahahaha
jahat la korg

PinQib said...

ada ke nangis comel?? erkk...
ko demam ehh? hehe