Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Saturday, June 26, 2010

Baby Comel

Aku suka tengok baby, lagi2 yg comel2 tu, (baby yg tak comel jgn kecik ati k?.. haha) geram je rasa mcm nak culik pastu cubit pipi dia puas2.. hahahahaha

sempena dengan hari baby sedunia nih (suka ati aku je, ada ari baby ke?), aku nak share gmbr2 baby yg comel2 belaka ngan korang..hohoho..layaaann...

(akulah puteri baby..hoho)



(ku mengintai dari tirai kamar)



(badak+manusia=banusia, ni baby banusia..hahaha)




( Im so happy, gagagagagaga)




(wa tgh high ni beb, wa nampak bintang..lu nampak? hak hak hak)



( bangganya aku menjadi seorang baby cute, hohoho)


(ada gaya mcm justin timberlake kan aku?)



(Sedap nya baby burger..lazat hingga menjilat jari..haha)


( kalau ada party baby roger gua, gua deejay berdedikasi)


(hahaha jangan tanya kenapa aku pakai costum bangang ni sebab aku pon tak tau..yg penting kita hepy..hahahaha)


(blink2 on ma head..hehe)


(biar lemak berlebihan, yg penting comel)



(hehehehehehe.....hehehehehehe....)





(Baby Hitler: ahhh!! smua kat atas tu tak comel, aku paling comel, baik korang ckp aku paling comel cpt!! kalau tak aku tembak semua baby2 tadi......GRRR)




hahahahahaahahahhaha




kredit to Mr.google for the pictures

(^._.^)



12 comments:

tutttutt said...

oh comel gila!
macam nak buat anak angkat pun ada!

DuniakuAbstrak said...

which one? baby hitler? hehe

lilycun said...

comel cm ak jer..
cpt cl.....

Fara Dee Dilah said...

baby plg glemer skg baby yg berlakon ngn jang geun suk dlm 'baby and me'..sllu nmpk gmbr die kt merata-rata blog n jd profile pic kt fb kengkwn.

bellar0ssa said...

huhu baby kan ciptaan Allah yang paling indah.. hmm kalau tak comel bukanlah namanya baby =D

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~۞~ Kembara~Mahkota~~Johor~۞~
~~۞ ~(KMJ) 2010~edisi~ ke12~۞~
~۞ ~~26 hingga ~28 Jun 2010~~۞~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Uhhhh banyak gambo babby ni.... suka lah...

Babby ni anugerah Allah berikan rezeki tu

@yuE said...

ko tak tengok muka aku masa baby lagi...




lagi comel dari mereka-mereka ni...



betol.....



betolll...


aku tak tipu....



ok la aku tipu...(-_-")

DuniakuAbstrak said...

lilycun - persana cun..hahaha
Fara Dee Dilah - oo ade gak baby glemer ek? hehe

bellar0ssa - kalo tak comel bukan baby? dulu masa baby aku tak comel.. benda apekah aku? T_T

Afzainizam - hujan badai hujan ribut
budak - budak menjerit...waklu!!
karpet d bentang datang d sambut
sambil d iringi kompang di palu

@yuE - ko baby ayu, merangkak pon sopan je..kan? kan? haha

durakhyar said...

comel++++++
cute+++

xleh blah yg baby burger n hitler tu..

DuniakuAbstrak said...

durakhyar - haha baby hitler x comey ke? isk sian baby burger tu..

lily_lolypop said...

heyyy.. terlupe letak /attach pic ollie dlm list baby comel ke? hikhik..
jgn mawahh haa..ini cume "serius" je..
pewasan berkali2 xpe.. jgn xpewasan langsung.. hikhik

reenapple said...

comel siot... =)