Pages

mngkritik bukan bermakna tidak suka, kita prihatin untuk memperbaiki, mengkritik kerana kita dapat lihat kesilapan yang berlaku dan kita melontarkan idea memberi cadangan untuk membetulkan kekurangan itu

mengkritik dengan ilmiah dan fakta itu sihat

bukan mengkritik dengan emosi


twitter @MrAyuL











.

Monday, June 21, 2010

Kucing Gay?

SUATU MASA DAHULU....family aku pernah membela seekor kucing jantan yg di beri nama "si kurus", kucing ni sangat la kurus kering macam cicak kubing..kalo kategori kucing kira kucing kubing la...haha..masa dia kanak2, semuanya berjalan seperti biasa..seperti kanak2 kucing yang lain...takde benda2 pelik yg berlaku..namun apabila beliau menginjak ke alam remaja..si kurus mula menunjuk kan belang nya yg sebenar..menurut pemerhatian aku yang x berapa tajam nih..aku dapati si kurus ni suka bermesra dengan kucing2 jantan yang lebih dewasa di sekitar kawasan perumahan aku..

kalo kucing jantan jumpa kucing jantan mesti bergaduh kan? masing2 mesti nak tunjuk gagah, nak tunjuk hebat, nak meguasai kawasan..tapi perkara tersebut tidak berlaku kepada si kurus, kemesraan yg di pamerkan oleh si kurus dan kucing jantan yg bertandang ke rumah aku megalahkan kemesraan antara angelina jolie dan bradd pit..bila time lunch je, ( lunch si kurus adalah sisa makanan tengah ari) si kurus sanggup menahan lapar memberi laluan kepada boyfren kesayangannya untuk makan,si kurus sanggup memandikan boyfrennya biarpun diri sndiri x mandi (jilat2 bulu tu kira mandi la), mereka saling berciuman dan berpeluk mesra, kadang2 main kejar2...geli geleman aku bila melihat perbuatan terlampau si kurus ni..pernah satu hari kucing betina cun datang lepak kat rumah aku cari makanan, bila si kurus nampak je kucing betina nih dia buat tak tau je, buat macam tak nampak je..kalo kucing jantan normal mesti da pegi ngorat si betina tu kan? binatang pon ade kategori nafsu songsang ke? kalo mcm tu mesti ada harimau gay, kuda gay, lalat gay, urghh??...

kadang2 aku slalu skodeng si kurus saat2 dia berdua2 an dengan boyfren dia..mana tahu kalau2 dia ada melakukan hubungan intim ke..kalo kantoi memang hukuman buang daerah la..tapi takde plak. mugkin diorang buat projek time kitorang balik kampung kot..cis..

Puas da aku berusaha membawa si kurus pulang ke jalan yg benar..namun segala nasihat yang aku berikan tak di endahkan oleh si kurus....


(lakaran wajah saspek...haha)

22 comments:

nas said...

muahahaha..ade jgak kucing gay..ingatkan orang jerk..ehehehe...ade gak dgar berita pasal haiwan yg gay....tapi kat luar la..isk3...soh kucing tu tobat..ahaha

si dia said...

hahah..amster member ak pon same..die rejek aku punye emster ...wtb

pingu kecik said...

hahaha..ta penah ag aku jmpe kucing mcm tu..
ish3!!

DuniakuAbstrak said...

nas-hahaha..tu la pasal..da puas nasihat tapi taste dia da mcm tu..haish
si dia-haha amster ko x ckup jambu kot..

hellioz said...

imaginasi xckup tinggi la bro
cube buat lagi mengarot,
msty lagi best...

gyahahahaahah~
da khatam blog gwa ke?
gyahahahahhahaha~

eyra said...

heheheh
kelakar lorh =)

DuniakuAbstrak said...

pingu kecik-hehe aku baru jumpa frst time..
hellioz - imaginasi aku x naik level lagi..haha, tgh cuba mengkhatamkan..hehe
eyra- like your smile..hehe

medmozel leya said...

hahahhaha!! pehal lak name die si kuwus :p
men tibai je la tuh

DuniakuAbstrak said...

haha betui la..dia kurus pon sebab ko x bg dia mkn..hahaha

-telordibasuh- said...

haha,,ko la the bos of gay ayul hahaa...aku ngt lagi ko cube rape bob hahaha

DuniakuAbstrak said...

hahaha...mongok la ko kim

mira the monster said...

kucing lesbian ade x awk?

ngeh ngeh ngeh

DuniakuAbstrak said...

mira the monster- entah la, aku baru jumpa kucing gay..nape? mira nak bela ke? haha

AyieBlog said...

Salam,macam-macam ragam cerita kelakar ayie membaca entry ini.. haha boleh mengubat hati duka.. hehehe :)..

DuniakuAbstrak said...

AyieBlog- kucing gay ni kisah benar, jalan penceritaan agak mengarut..haha

izni said...

hahahaha..
ade ke..?
jom skodeng si kurus..
muahahahaha..(ketawe jahat)...
XDXDXD

DuniakuAbstrak said...

izni- suatu masa dahulu..skrg dia da arwah..hahaha

mR.sYaH said...

dia gay sebab dia kurus.. cuba kalaau dia gemuk.. hahaha..

DuniakuAbstrak said...

mR.sYaH- haha yeke?

Frodo Baggins said...

mau berimaginasi seksis sekSa,
pasal kucen, sila khatam blog hellyria ogawa!!

muahkakakakkaka


>>___<<

DuniakuAbstrak said...

Frodo Baggins- haha ade ke? bg link..

meya ismail said...

alamak, ex-kucing meya pun camtu dlu. chukang namanya. kna baling batu dek jiran2 sbb sll buat bising.